19 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Over 2.5 goals το Πάφος – ΑΕΚ; Απόδοση 2.15 στην BET ON ALFA

By on 30 Αυγούστου, 2019 0 4088 Views

Με τον αγώνα ανάμεσα στην Πάφο και την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης», αρχίζει η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Η Πάφος άρχισε νικηφόρα τη χρονιά με το διπλό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ για την ΑΕΚ το σημερινό θα είναι το πρώτο φετινό ματς στο πρωτάθλημα.

Over 2.5 goals το Πάφος – ΑΕΚ; Απόδοση 2.15 στην BET ON ALFA

Η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τη σημερινή αναμέτρηση. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η  BET ON ALFA, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού το διπλό στην Πάφο προσφέρεται στο 2.10. Η νίκη της Πάφου έχει απόδοση 3.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.30. Στο 2.15 προσφέρεται το over 2.5 goal, 1.60 το under 2.5 goals και 1.90 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τον αγώνα Πάφος – ΑΕΚ, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.