30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ουζόχο και Παναγή νοκ-αουτ.Ψάχνει για τερματοφύλακα η Ομόνοια

Ουζόχο και Παναγή νοκ-αουτ.Ψάχνει για τερματοφύλακα η Ομόνοια

By on 14 Οκτωβρίου, 2019 0 451 Views

Η Ομόνοια ενημέρωσε για τον τραυματισμό του Ουζόχο και μόνο από την ανάγνωση του τραυματισμού προκύπτει σοκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του διεθνή τερματοφύλακα:
Ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου έχει υποστεί ο Φρανσίς Ουζόχο στο παιχνίδι της εθνικής Νιγηρίας με αντίπαλο τη Βραζιλία.
Ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην αγωνιστική δράση Φρανσίς! Η οικογένεια της Ομόνοια είναι δίπλα σου!

Στο μεταξύ μετά το ΣΟΚ με τον Ουζόχο και τον τριπλό (!) τραυματισμό του στο γόνατο, με τον ποδοσφαιριστή να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και την Ομόνοια να χάνει ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, προκύπτει σοβαρό πρόβλημα και με τον Κωνσταντίνο Παναγή!

Ο Κύπριος διεθνής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου!!

Με αυτά τα δεδομένα η Ομόνοια θα προχωρήσει στην απόκτηση άνεργου τερματοφύλακα, αντικαθιστώντας τον Παναγή. Σύμφωνα με το καταστατικό δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο Ουζόχο, λόγω του ότι είναι του καταλόγου Β και στο συγκεκριμένο άρθρο της προκήρυξης γίνεται αναφορά μόνο για αντικατάσταση με τερματοφύλακα του καταλόγου Α…

Θα χρειαστεί να μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα λοιπόν και ο Παναγή, οπόταν θα μείνει εκτός λίστας ο Κύπριος τερματοφύλακας και θα εγγραφεί άλλος ξένος άνεργος τερματοφύλακας, αφού υπάρχει μια θέση κενή στον κατάλογο των 15 ξένων/κοινοτικών.

Οι διαδικασίες θα γίνουν πολύ σύντομα, ώστε να έρθει άμεσα τερματοφύλακας και αν είναι δυνατό να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια στο ματς με την Ανόρθωση…