30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

O Νταμίρ Κάναντι υποψήφιος για το ΑΠΟΕΛ

By on 9 Δεκεμβρίου, 2019 0 2746 Views

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sport24.gr o Νταμίρ Κάναντι είναι μέσα στην λίστα του ΑΠΟΕΛ για τον αντικαταστάτη του Τόμας Ντόλ. 

Αναλυτικά: 

Ο ΑΠΟΕΛ έλυσε τη συνεργασία του με τον Τόμας Ντολ μετά την ήττα του Σαββάτου από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ο Νταμίρ Κάναντι είναι βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει. 

Ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος έχει λύσει τη συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη από τις αρχές Νοεμβρίου αποτελεί φαβορί για να διαδεχθεί τον Τόμας Ντολ στο ΑΠΟΕΛ μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.>>

O Kάναντι είχε δυο πολύ καλές χρονιές στον Ατρόμητο Αθηνών και τον Μάιο του 2019 συμφώνησε με την Νυρεμβέργη όπου παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβριο και οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στο ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στο τραπέζι μαζί με άλλα ονόματα που εξετλαζονται.

O Kάναντι γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1970 (ηλικία 49 έτη), στη Βιέννη από γονείς μετανάστες.  Το ονοματεπώνυμό του προδίδει την καταγωγή του. Μπορεί να γεννήθηκε στη Βιέννη στις 6 Μαΐου του 1970, ωστόσο η οικογένειά του είχε καταφτάσει στην αυστριακή πρωτεύουσα μόλις τρία χρόνια νωρίτερα. Οι ρίζες του είναι σερβικές και κροατικές και οι γονείς του, μαζί με τον εξάχρονο αδερφό του, έφυγαν από τη Γιουγκοσλαβία το 1967 και εγκαταστάθηκαν στο Κάιζερμιλεν, τον 22ο δήμο της Βιέννης.