20 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το πιο δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα

By on 14 Αυγούστου, 2020 0 6859 Views

Δυνατό φιλικό τεστ, το τελευταίο πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις δίνει σήμερα ο Απόλλωνας. Οι «γαλάζιοι» φιλοξενούνται στο ΓΣΠ από το ΑΠΟΕΛ (19:00) και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Σωφρόνη Αυγουστή, να δει την ετοιμότητα των παικτών του, περίπου μια βδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, παράλληλα να μετρήσει δυνάμεις, αλλά και να… προβάρει ενδεκάδα.
Όλες οι ομάδες πλέον μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν και ο τεχνικός του Απόλλωνα, προσπαθεί να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές του, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό στις άμεσες υποχρεώσεις, που είναι το παιγνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Δόξα (22/8) και ακολούθως, λίγες μέρες μετά η ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Σαπουρτάλο Γεωργίας (27/8).
Στο σημερινό φιλικό ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει βασικό σχήμα, τους ποδοσφαιριστές δηλαδή που έχει στο μυαλό του για να χρησιμοποιήσει στους πρώτους επίσημους αγώνες, ώστε ο Απόλλωνας να παρουσιάσει ένα ομοιογενές σύνολο, υπό τις περιστάσεις. Λίγο-πολύ είναι γνωστές οι επιλογές του, όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα φιλικά, οπόταν σε πρώτο στάδιο αναμένεται να στηριχθεί σε αυτούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει βάθος στην ομάδα, οπόταν ανά πάσα στιγμή, μπορεί ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιηθεί από τον πάγκο, να δώσει το κάτι παραπάνω και να βοηθήσει, αν και εφόσον χρειαστεί.