30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Μικ Μακάρθι πρέπει να αλλάξει το ΑΠΟΕΛ με την πρώτη(κόντρα στον Εθνικό 20:00 Cytavision,7/11)

O Μικ Μακάρθι πρέπει να αλλάξει το ΑΠΟΕΛ με την πρώτη(κόντρα στον Εθνικό 20:00 Cytavision,7/11)

By on 7 Νοεμβρίου, 2020 0 1118 Views

O Μικ Μακάρθι να μεταμορφώσει μια ομάδα με παρατεταμένη προβληματική παρουσία και να την κάνει ομάδα που θα μπορεί να έχει μεγάλες απαιτήσεις; Αυτό είναι το ερώτημα που υπάρχει στο ξεκίνημα της θητείας του Ιρλανδού προπονητή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Το νέο αφεντικό του γαλαζοκίτρινου πάγκου Μικ Μακάρθι ,θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό s;hmera (7/11/2020, 20:00 Cytavision)και καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική που επιβάλλεται να ανταποκριθεί κάτω από συνθήκες πίεσης, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. O Μικ Μακάρθι μπορεί να μεταμορφώσει μια ομάδα με παρατεταμένη προβληματική παρουσία και να την κάνει ομάδα που θα μπορεί να έχει μεγάλες απαιτήσεις; Αυτό είναι το ερώτημα που υπάρχει στο ξεκίνημα της θητείας του Ιρλανδού προπονητή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι το ΑΠΟΕΛ έχει υλικό για να μπορεί να ελπίζει σε βελτίωση και μεταμόρφωση οπότε ο νέος προπονητής δεν έχει χρόνο για χάσιμο και πρέπει από την πρώτη να δώσει δείγματα αλλαγής…προε το καλύτερο

Με την προσέγγιση του από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία, εμπνέει σεβασμό σε όλους στον Αρχάγγελο και θα είναι μεγάλη υπόθεση αν μπορέσει να κάνει αυτή την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πάντως στην πρώτη ματιά του στο ρόστερ της ομάδας πιστεύει ότι υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες και φιλοδοξεί πως σταδιακά θα τις βγάλει στο γήπεδο η ομάδα.

Για τον αγώνα με τον Εθνικό δεν υπολογίζονται οι Ντε Βινσέντι και Κλωναρίδης, επιστρέφουν Ατζίλι και Γουίλερ και αναμένεται πως αυτοί οι δύο θα είναι τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα.