30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΛ:Για μας κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ…

By on 16 Δεκεμβρίου, 2020 0 1183 Views

Έπειτα από τα σημερινά συμβάντα σε σχέση με την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ και τις αποφάσεις που προέκυψαν, η ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου ότι με βάση τις αρχές και τις αξίες που κουβαλά από την ημέρα της ίδρυσής της, η θέση μας σήμερα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ήταν διαφορετική από αυτήν που προέκυψε.

Η απόφαση που πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Σοφοκλέους μπορεί για πολλούς να φαίνεται δύσκολη, αλλά για ένα πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ήταν πολύ εύκολη, αφού απλά ακολούθησε τις γνωστές αρχές, αξίες και ιδανικά που κουβαλά το Σωματείο μας από το 1930.

Θυμίζουμε ότι και προ μηνών, όταν τέθηκε στο τραπέζι το ίδιο ζήτημα σχετικά με τις ομάδες της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού η απόφαση μας και η ψήφος μας ήταν υπέρ της αναβολών των αγώνων. Αυτό αποφασίσαμε και πράξαμε και σήμερα δια του εκπροσώπου μας στην Ομοσπονδία, θέτοντας το καλό του ποδοσφαίρου πάνω από μια διαφαινόμενη νίκη μας επί ενός αποδεκατισμένου ΑΠΟΕΛ.

Καλούμε όλα τα Σωματεία να θέσουν τις όποιες ίντριγκες στο περιθώριο και να επικεντρωθούμε όλοι μαζί στην προβολή των θετικών του ποδοσφαίρου και στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην Κυπριακή κοινωνία.

Υ.Γ. Είμαστε η ΑΕΛ και για μας κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο