28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 28 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σαμπντόρια – Γιουβέντους 0-2: Οσο νικάει, ελπίζει

Σαμπντόρια – Γιουβέντους 0-2: Οσο νικάει, ελπίζει

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 326 Views

Η Γιουβέντους πέρασε με 0-2 από τη Σαμντόρια και χτίζει χαρακτήρα (τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις), μειώνοντας στο -7 από την κορυφή, έχοντας ματς λιγότερο.

Δεν έπαιξε καλά. Αφού βρήκε το γρήγορο γκολ, η Γιουβέντους πέρασε ουσιαστικά το β’ μέρος, υπερασπιζόμενη το προβάδισμά της. Και στο φινάλε βρήκε σε αντεπίθεση το 0-2, για να κλειδώσει το νικηφόρο πέρασμά της από τη Σαμπντόρια, μειώνοντας στο -7 τη διαφορά από την κορυφή και έχοντας και ματς λιγότερο, κάτι που της επιτρέπει να ελπίζει βάσιμα για το come back.

Οι παίκτες της Γηραιάς Κυρίας έκρυψαν το τόπι και ο Κιέζα (20’) το εμφάνισε στα δίχτυα της Ντόρια, που είχε δύο καλές στιγμές με τον Κουαλιαρέλα. Στις καθυστερήσεις ο Ράμσεϊ βρήκε δίχτυα και σφράγισε την τέταρτη νίκη της Γιούβε σε όλες τις διοργανώσεις, μικρό σερί που της επιτρέπει να βρει λίγο τον ρυθμό της.

Σαμπντόρια (Κλαούντιο Ρανιέρι): Εουντέρο, Γιοσίντα, Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Αουτζέλο, Σίλβα (68’ Ντάμσγκαρντ), Καντρέβα (81’ Γιάνκτο), Εκνταλ, Θόρσμπι, Μπαλντέ (68’ Τορεγκρόσα), Κουαλιαρέλα (68’ Ραμίρες)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Αρτούρ (93’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ (75’ Ραμπιό), ΜακΚένι, Κιέζα (84’ Αλεξ Σάντρο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα (78’ Μπερναρντέσκι).