27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 27 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • H Tσέλσι πήρε την πρώτη νίκη με τον Τόμας Τούχελ

H Tσέλσι πήρε την πρώτη νίκη με τον Τόμας Τούχελ

By on 31 Ιανουαρίου, 2021 0 293 Views

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Τσέλσι λύγισε την Μπέρνλι στο Λονδίνο (2-0), πήρε την πρώτη νίκη με τον Τόμας Τούχελ και ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Πριν μερικές μέρες αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Γουλβς και τώρα έφτασε στην πρώτη της νίκη με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο. Οι Μπλε πήραν δύο γκολ από τους… ξεχασμένους επί Λάμπαρντ, μπακ, Αθπιλικουέτα και Μάρκος Αλόνσο, βάζουν στα θετικά τα δύο σερί clean-sheet και πλέον κοιτάζουν στο μέλλον με στόχο το πολύ δύσκολο έργο του comeback για μια θέση στην 4άδα της Premier League. Λίγα πράγματα έκανε στο Stamford Bridge η Μπέρλνι, που έχασε την πρώτη της ευκαιρία στις καθυστερήσεις (δεν έκανε καν σουτ on-target).

Οι Μπλε πέτυχαν και τα δύο γκολ τους στο φινάλε των δύο 45λεπτων. Στο πρώτο και το 40’ ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις από τους παίκτες του ρόστερ, πλάσαρε σωστά έπειτα από ανέβασμα και πάσα του Χάντσον-Οντόι, ο οποίος στην επανάληψη είχε σουτ στο δοκάρι (1-0). Εξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Πούλισικ βρήκε τον… ξεχασμένο, Μάρκος Αλόνσο, και εκείνος με εξαιρετικό κοντρόλ και βολέ που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.