11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενική παρουσία»

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενική παρουσία»

By on 14 Οκτωβρίου, 2016 0 725 Views

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας…

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και πάμε χωρίς πρόβλημα στο ΓΣΠ».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια…

«Γνωρίζουμε τη σημασία του παιχνιδιού και ότι σε περίπτωση νίκης, θα έρθουν και άλλα θετικά στοιχεία στην ομάδα όπως η ψυχολογία. Όταν παίζεις σε ένα ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια και παίρνεις τη νίκη, δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει της συνέχειας. Για να πετύχεις τη νίκη όμως, πέραν του ότι πρέπει να είσαι άψογος τακτικά, θα πρέπει να καταθέσεις ψυχή στο γήπεδο και να φανείς σίγουρα τυχερός σε κάποιες φάσεις».

Για ότι όλοι περιμένουν βελτίωση…

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενική παρουσία. Η διακοπή δούλεψε ευεργετικά για μας. Δούλεψε η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές ήρθαν πιο κοντά στο θέμα ομοιογένεια και για αυτό αισιοδοξούμε ότι θα έχει καλύτερη εικόνα η ομάδα».

Αν η χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή αυξάνει την πίεση…

«Το είπαμε πολλές φορές ότι στην Ανόρθωση πάντα υπάρχει πίεση, την οποία διαχειριζόμαστε. Βλέπουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια, θέλουμε το κέρδος και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Υπήρχαν διάφορες συγκυρίες και συνθήκες στα προηγούμενα παιχνίδια. Πλέον με όλους του ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή, έχουν τελειώσει οι δικαιολογίες. Όλα αυτά που δουλεύτηκαν θέλουμε να τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την πρόθεση της διοίκησης να προστατέψει την ομάδα και τις ενέργειες που θα κάνει…

«Πάντοτε σε οποιοδήποτε θέμα, η διοίκηση κινείται με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Για τον κόσμο…

«Υπάρχει κινητικότητα και θεωρούμε σε ότι ακόμα ένα παιχνίδι θα δώσουν δυναμικό παρών. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».