3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Eπίσημο το διαζύγιο ΑΕΚ-Τιμούρ

By on 18 Οκτωβρίου, 2016 0 1038 Views

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία της ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια… Από το πρωί φαινόταν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν περιέλθει σε τέλμα και το «διαζύγιο» φάνταζε ως μονόδρομος, όμως το μεσημέρι η εκτίμηση αυτή άρχισε να παίρνει σάρκα και… οστά.
Ο Γεωργιανός τεχνικός μετέβη κανονικά στα Σπάτα για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και εκεί συναντήθηκε με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος του γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησης να λυθεί η συνεργασία τους.

Πλέον απομένει το τυπικό μέρος της αποδέσμευσης του 48χρονου προπονητή και φυσικά η ανεύρεση του ανθρώπου που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει. Κι όταν γράφουμε για τυπικό εννοούμε την ανακοίνωση αφού κι επισήμως η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει το φινάλε της συνεργασίας των δυο πλευρών για να ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης στην οποία τονίζεται:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο απολογισμός του Τιμούρ Κετσπάγια μετά από 7 αγώνες στον πάγκο της Ένωσης (Πρωτάθλημα και Ευρώπη)είναι 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με 8 γκολ υπέρ και 6 κατά.