5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Ο Φέργκιουσον στηρίζει Ρονάλντο για «Χρυσή Μπάλα»

By on 31 Οκτωβρίου, 2016 0 801 Views

Είναι η εποχή που όλοι συζητούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος νικητής της Χρυσής Μπάλας με τους Ρονάλντο και Μέσι να είναι για ακόμα μία φορά τα μεγάλα φαβορί και να δίνουν περισσότερη «τροφή» στην αιώνια κόντρα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που ο νικητής δεν προερχόταν από τους δύο συλλόγους, το βραβείο κατέληξε στο Ολντ Τράφορντ, αλλά ακόμα και τότε ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που την έβαλε στην τροπαιοθήκη του.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν προπονητής του εκείνη την εποχή, βλέποντας από τότε την τεράστια εξέλιξή του σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου. Γι’ αυτό και δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η προτίμησή του στον επιθετικό της «βασίλισσας»: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να σηκώσει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας». Αισθάνομαι περήφανος στην σκέψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παίξει έναν ρόλο στην καριέρα του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα», δήλωσε στην ισπανική Marca.

Ο Σκωτσέζος πρώην μάνατζερ θεωρεί πως η περσινή πορεία του CR7, πρέπει να κλείσει με την συγκεκριμένη αναγνώριση: «Κέρδισε το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και το Euro με την εθνική Πορτογαλίας. Παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε στον τελικό, ήταν συνεχώς στην πλάγια γραμμή ενθαρρύνοντας τους συμπαίκτες του. Τέτοια ήταν η επιθυμία του για το τρόπαιο. Ήταν υπέροχο», τόνισε και θυμάται πως: «Ακόμα και όταν ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιτσιρικάς, αποτελούσε παράδειγμα για όλους».