5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Που είναι η μπαλάρα που θα έπαιζε η ΑΕΚ του Μοράις …

Που είναι η μπαλάρα που θα έπαιζε η ΑΕΚ του Μοράις …

By on 7 Νοεμβρίου, 2016 0 1202 Views

Δεν είναι κάτι νέο αλλά για πολλοστή φορά επαναλαμβανόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν λέει να αλλάξει νοοτροπία…Όποιος χάσει από τον Ολυμπιακό τα ρίχνει στην διαιτησία …Και αν δεν γίνει λάθος από την διαιτησία φταίει ο πάντα ο προπονητής. Σειρά του Στραματσόνι να το εμπεδώσει πως ότι ομάδα και να έχει άμα δεχθεί τρία από τον Ολυμπιακό δεν είναι καλός προπονητής. Και αφού δεν φταίει ο διαιτητής θα την πληρώσει ο προπονητής.
Εξ αφορμής της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό ,με παρόμοιο τρόπο που έχασε στο ίδιο γήπεδο η ΑΕΚ με τον Κετσπάγια προπονητή ,θυμηθήκαμε τι μελάνι χύθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ για να αναλύσουν τα λάθη του Κετσπάγια και γιατί έπρεπε να φύγει πάση θυσία για να βρεί τον δρόμο προς την κορυφή η ΑΕΚ. Άσχετα αν κέρδισε στην Λάρισα με 7 Έλληνες στην 11αδα έπρεπε να φύγει γιατί η ΑΕΚ δεν έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο και φώναζε στους παίκτες. Δεν έβαζε βασικό ούτε τον Αραβίδη και ένα δύο άλλους αγαπημένους των ΜΜΕ και της κερκίδας.
Το παραμύθι έλεγε ,λοιπόν ότι διώχνουμε τον Κετσπάγια που ναι μεν είναι αεκτζής και φορά παντελόνια ,είναι και έντιμος (δήλωση Μελισσανιδη) αλλά με αυτό δεν παίζει μπαλάρα η ΑΕΚ.. Βλέπετε έχει παικταράδες αλλά δεν τους βοηθούσε ο Κετσπάγια να παίξουν καλά γιατί είναι προπονητής που σκέφτεται την άμυνα. Άρχισε το νέο παραμύθι…Έρχεται ο Μοράις που δούλεψε με τον Μουρίνιο και στην Τουρκία σε ένα παιγνίδι πέτυχε 7 γκολ η ομάδα του και σε ένα άλλο 5 οπότε ξέρει να διδάσκει επιθετικό ποδόσφαιρο…Τρία παιγνίδια χωρίς νίκη η ΑΕΚ από τότε που άλλαξε προπονητή .Μία ήττα στην Τούμπα και δύο ισοπαλίες εντός με Πανιώνιο και Ατρόμητο. Ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό τους άφησε ο Κετσπάγια και τώρα μετά από τρία παιγνίδια θέλουν κιάλια να τον δούν…Πάλι το κοουτσάρισμα του προπονητή φταίει λέει το νέο παραμύθι…Δεν φταίει ούτε ο Μελισσανίδης που δεν έδωσε λεφτά για μεταγραφές ποιότητας ούτε η νοοτροπία των παικτών .Φυσικά ο Μελισσανίδης και οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ θα περιμένουν να παίξει μπαλάρα η ΑΕΚ που δεν μπορούσε να παίξει με τον Κετσπάγια..Για την ώρα η τελευταία φορά που πανηγύρισε ο Αραβίδης και η παρέα του ήταν τότε που σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε πανηγύρισαν για την αποδέσμευση του Κετσπάγια…Σημασία έχει ότι τώρα δεν έχουν κάποιο να τους φωνάζει και παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιγνίδια…Η μπαλάρα που δεν έπαιζαν με τον Κεστπάγια ήταν το παραμύθι της εποχής…Τώρα θα αρχίσει το νέο έργο … με τίτλο << τρέχα και θα μας δείρουν>>!