30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χαραλαμπίδης: «Η Εθνική απέκτησε το δικό της κοινό, θέλουμε τον κόσμο και την Κυριακή»

Χαραλαμπίδης: «Η Εθνική απέκτησε το δικό της κοινό, θέλουμε τον κόσμο και την Κυριακή»

By on 7 Νοεμβρίου, 2016 0 1510 Views

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε πριν την έναρξη της σημερινής προπόνηση ο αρχηγός της Εθνικής μας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

“Είναι πρόκληση να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με το Γιβραλτάρ και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε αφού θεωρητικά, παίζουμε με τον πιο αδύναμο του ομίλου μας. Όμως, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας γιατί χωρίς σοβαρότητα, θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε τον στόχο μας.

Αυτή την περίοδο η Εθνική έχει πολύ καλό υλικό με έμπειρους ποδοσφαιριστές και νεαρά παιδιά που έχουν όρεξη, ζήλο και πάθος για να δείξουν το ταλέντο τους στο γήπεδο” δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής μας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, για να προσθέσει:

“Νιώθουμε πικρία γιατί ακόμη δεν έχουμε πάρει βαθμούς, έστω και αν κάναμε πολύ καλή προσπάθεια σε κάποιους αγώνες. Θεωρώ ότι ο αγώνας με το Γιβραλτάρ είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε τους βαθμούς και να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Κακά τα ψέματα, πάντα στην Εθνική μιλούμε για καλές εμφανίσεις και για χαμένες ευκαιρίες, όμως μεγάλης το πιο σημαντικό πάντα είναι οι βαθμοί και σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε τους έχουμε μεγάλη ανάγκη”.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έκανε αναφορά και στον κόσμο, τονίζοντας πως πλέον η Εθνική έχει αποκτήσει το δικό της κοινό.

“Αυτό που έχουμε καταφέρει σαν ομάδα και σαν διεθνείς, είναι να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα όταν αγωνίζεται η Εθνική. Θέλω να καλέσω τον κόσμο την ερχόμενη Κυριακή να είναι στο πλευρό μας γιατί έχουμε πλέον ένα συγκεκριμένο κοινό το οποίο μας ακολουθεί και θέλουμε να το έχουμε πάντοτε κοντά μας”.