18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ο Ζλάταν επέλεξε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, δεν ήταν ο ίδιος του ο εαυτός…

Ο Ζλάταν επέλεξε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, δεν ήταν ο ίδιος του ο εαυτός…

By on 14 Νοεμβρίου, 2016 0 905 Views

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε για τον ποιον θεωρεί κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλως των εποχών και ιδού η απάντηση.

Όχι, δεν επέλεξε τον εαυτό του και σίγουρα αυτό είναι έκπληξη, αλλά το μοναδικό φαινόμενο που βγήκε ποτέ στον ποδοσφαιρικό χάρτη, τον ένα και απόλυτο Ρονάλντο.

Μάλιστα απάντησε και ποιο παιχνίδι είναι το καλύτερο που έχει δει ποτέ στη ζωή του.

Για τον ποιον θεωρεί κορυφαίο όλων των εποχών: «Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο είναι φαινόμενο. Έγινε ο παίκτης που πάντα ήθελε να γίνει. Ήταν δύσκολο, αλλά αυτός τα κατάφερε. Έπαιρνε την μπάλα και ήταν σαν να λέει ‘θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό’. Στο παρελθόν δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής όπως αυτός και φυσικά δεν υπάρχει τώρα. Ήταν μοναδικός. Όταν ήμουν νέος τον παρακολουθούσα κι έλεγα στον εαυτό μου “Θέλω να γίνω ακριβώς όπως αυτός”. Να είμαι εκείνος που θα κάνει τη διαφορά στο γήπεδο».

Για το καλύτερο παιχνίδι που έχει δει: «Δεν παρακολουθώ συχνά ποδόσφαιρο, επειδή είμαι μέρος αυτού. Θα πρέπει να κρατάς απόσταση. Εάν διάλεγα έναν αγώνα που έχω δει, αυτός είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998, ανάμεσα σε Γαλλία και Βραζιλία (3-0). Τον παρακολούθησα, επειδή ήταν μια μάχη ανάμεσα σε Ρονάλντο και Ζιντάν. Παίκτες που θέλεις να βλέπεις να αγωνίζονται»