14 Ιουνίου, 2024
  • 14 Ιουνίου, 2024

Έφυγε από την ΑΕΖ ο Μαρτίδης

By on 16 Νοεμβρίου, 2016 0 1156 Views

Παρελθόν από την ΑΕΖ αποτελεί ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος με επιστολή του γνωστοποίησε ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αναλυτικά:

«Μετά από δυόμιση χρόνια συνεχόμενης παρουσίας μου στον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε.Ζακακίου, και αφού συνέδεσα το όνομα μου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ανεβάζοντας την στην 1η κατηγορία, είμαι στην δυσάρεστη θέση λόγω των πρόσφατων διοικητικών εξελίξεων, να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την θέση του προπονητή της ομάδας.

Αφήνω την ομάδα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον πρωταρχικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην 1η κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τους κυρίους Στέλιο Χρίστου και Χρίστο Χρίστου για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, κυρίως τα πρώτα δύο χρόνια, όπως και τον κύριο Άριστο Άριστοδήμου για την καθόλα εξαίρετη συνεργασία που είχαμε στην φετινή χρονιά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου καθώς και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο και ίσως κάποτε οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν.

Σας ευχαριστώ

Νικόλας Μαρτίδης».