8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΥ: θα λύσω το πρόβλημα της ΑΕΖ , να μην ανησυχεί κανένας

ΧΡΙΣΤΟΥ: θα λύσω το πρόβλημα της ΑΕΖ , να μην ανησυχεί κανένας

By on 16 Νοεμβρίου, 2016 0 1053 Views

Ο γενικός γραμματέας της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου,με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Αριστοδήμου από τα διοικητικά της ομάδας και τόνισε ότι ως οικονομολόγος θα βρει λύσεις για το οικονομικό. Ο Χρίστου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα όσα προκύπτουν στην ομάδα.

Για την αποχώρηση του κ. Άριστου Αριστοδήμου:

«Όντως ο φίλος μου Άριστος Αριστοδήμου για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω καν αυτά που βγαίνουν προς τα έξω. Άκουσα κάτι παράξενα πράγματα. Απλά σας λέω πως οι λόγοι είναι καθαρά επαγγελματικοί, δεν ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Τους τελευταίους οκτώ μήνες από τους κύριους αιμοδότες της ομάδας».

Για το αν προκύπτει οικονομικό πρόβλημα:

«Είμαι τελειωμένος οικονομολόγος, θα λύσω το πρόβλημα, να μην ανησυχεί κανένας».

Για το αν θα αποχωρήσουν και οι συνεργάτες του κ. Αριστοδήμου:

«Θα φύγουν και οι συνεργάτες του κύριου Αριστοδήμου, έχουν και αυτοί τις δουλειές τους».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα:

«Πήγα στη προπόνηση και ενημέρωσα τους παίκτες. Δεν θέλω αν δώσω έκταση στο θέμα. Η ομάδα έχει την ηρεμία της, δεν μας πιάνει ο πανικός».

Για την κατάσταση γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο:

«Εγώ είμαι εναντίων σε αυτά τα πράγματα. Μου αρέσει να πηγαίνω στο γήπεδο και να βλέπω την ομάδα μου να κερδίζω αλλά είμαι εναντίων σε αυτά που συμβαίνουν».

Για τους φακέλους:

«Για τον συγκεκριμένο φάκελο είπε ο κύριος Κουτσοκούμνης πως δεν φέρει ευθύνη καμία ομάδα. Αν κάτι γίνει στην ΑΕΖ και αντιληφθώ πως κάποιος έκανε κάτι από πίσω μας, θα είμαι ο πρώτος που θα τον καταγγείλει. Εγώ είμαι ΑΕΖ από την ημέρα που γεννήθηκα. Με στεναχωρεί αυτή η κατάσταση».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

«Πάμε φουλ, θα είναι έτοιμοι και ο Σάσι και ο Οζίας. Είμαστε κομπλέ και ο Νικός Μαρτίδης θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, ελπίζω να μην με επηρεάσει. Οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες, το τι συμβαίνει στα διοικητικά δεν πρέπει να τους επηρεάζει».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση:

«Στο παιχνίδι με την Ομόνοια η ομάδα έβγαλε ένα καλό πρόσωπο, όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Όπως βλέπω την ομάδα μου, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».