28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Υπερ των μέτρων η Καρμιώτισσα και στέκεται δίπλα στον πρόεδρο της ΚΟΠ

Υπερ των μέτρων η Καρμιώτισσα και στέκεται δίπλα στον πρόεδρο της ΚΟΠ

By on 17 Νοεμβρίου, 2016 0 1086 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρόνικος Ξιαρής μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για την τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία εταιρείας συμφερόντων του κ. Κουτσοκούμνη και γενικά για τους φακέλους.
«Μετά μεγάλης μας λύπης πληροφορηθήκαμε το γεγονός για την τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία εταιρείας συμφερόντων του κ. Κουτσοκούμνη. Καταδικάζουμε και τονίζουμε ότι δεν είναι ενέργειες που βοηθούν το ποδόσφαιρο. Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται μέσα από διάλογοι. Έχει να κάνει με ανθρώπους του υποκόσμου που πρέπει να απομονωθούν από την κοινωνία και από το ποδόσφαιρο. Εμείς στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο και του συμπαραστεκόμαστε. Επιθυμούμε όπως η αστυνομία δράσει άμεσα και να βρεθούν οι ένοχοι. Ήρθε ο καιρός να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά και ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο με την οικογένεια του και αν βλέπει ποδόσφαιρο. Είμαστε χρόνια πίσω» είπε αρχικά.

Για την διάδοχη κατάσταση στην προεδρία…
«Είχαμε μια μακρά συνεδρία την περασμένη Τρίτη στην οποία ο κ. Νίκος Παπάς μας ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε. Τα μέλη του δ.σ. προσπάθησαν να μεταπείσουν τον πρόεδρο αλλά ήταν τελεσίδικη η απόφαση. Το σωματείο προχωρά, θα βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να ηγηθεί».

Είστε υπέρ των μέτρων για πάταξη του φαινομένου των στημένων αγώνων;
«Σίγουρα είμαστε υπέρ των μέτρων αφού η ΚΟΠ τα κωδικοποιήσει και τα βάλει στους πειθαρχικούς κανονισμούς, θα τα σεβαστούμε, είμαστε υπέρμαχοι στην προσπάθεια για κάθαρση του ποδοσφαίρου μας».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα…
«Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα μας είναι το αυτσάιντερ. Αυτό που προβληματίζει είναι οι αρκετές απουσίες. Περιμένουμε την αυριανή μέρα ίσως και το Σάββατο για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση κάποιων παικτών. Ο Μανογιάν είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού και ο Αντάμοβιτς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Πόλιανετς και Λοκόμπε κάνουν αγώνα δρόμου. Είναι δύσκολο αλλά ευελπιστούμε σε θετικό αποτέλεσμα».