19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Ήξερα πως ο Γκουαρντιόλα θα με χρειαστεί»

«Ήξερα πως ο Γκουαρντιόλα θα με χρειαστεί»

By on 20 Νοεμβρίου, 2016 0 1016 Views

Χθες έπαιξε για πρώτη φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ο Γιάγια Τουρέ, λόγω της… γνωστής κόντρας που είχε (έχει;) με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Κι όχι απλώς έπαιξε, αλλά έγινε ο απόλυτος ήρωας για την Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας δύο γκολ και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην απόδραση από το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας.

«Ανέκαθεν ήμουν πνευματικά έτοιμος, διότι ήξερα πως κάποια στιγμή ο προπονητής θα με χρειαζόταν. Όπως και να έχει, πρέπει πάντα να είσαι επαγγελματίας. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη δράση, που επέστρεψα στο ποδόσφαιρο. Η Σίτι είναι πολύ σημαντική για μένα», τόνισε ο Ιβοριανός χαφ, δείγμα του ότι μάλλον έχει μπει κάτω από το… χαλάκι η μέχρι πρότινος διαμάχη με τον Καταλανό κόουτς, για το καλό του αγγλικού συλλόγου.

Ερωτηθείς για την αγάπη από τον κόσμο των πολιτών και το ότι άκουγε ρυθμικά το όνομά του κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, είπε: «Πάντα και εξ αρχής ήταν εξαιρετικοί απέναντί μου. Πάντα με υποστήριζαν. Γι’ αυτό κι εγώ από τη μεριά μου θέλω κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να τους δίνω χαρά».