18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

Ομόνοια – ΑΕΚ 2-1: Η Ομόνοια είναι εδώ!

By on 20 Νοεμβρίου, 2016 0 962 Views

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη και όχι μόνο πέτυχε η Ομόνοια κόντρα στην πρωτοπόρο και μέχρι στιγμής αήττητη ΑΕΚ. Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ καρφωτή κεφαλιά του εξαιρετικού Φάνου Κατελάρη στο 37ο λεπτό, και με αυτό η ομάδα της Λευκωσίας ήταν μπροστά στο τέλος του ημιχρόνου με 1-0. Με την έναρξη του δυτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ απάντησε, καθώς στο 51′ ο Ακοράν  δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε με καταπληκτικό τρόπο το 1-1. Η απάντηση για την ομάδα του Τζόν Κάρβερ ήταν άμεση καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων Ματ Ντάρμπισαϊαρ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Ομόνοια με 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η νίκη της Ομόνοιας με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση (μακράν την καλύτερη φετινή), πήρε την δεύτερη της νίκη σε ντέρμπι κάνοντας μεγάλο βαθμολογικό άλμα. Ο κόσμος των πρασίνων πρέπει να νιώθει απόλυτα χαρούμενος ίσώς για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Oι «πράσινοι» κοιτάζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωνσταντινίδης/Γκαρίδο.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκας Σωτηρίου

ΒΟΗΘΟΙ: Αριστείδης Χρίστου, Πέτρος Πέτρου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδης, Σοϊλέδης, Όρσουλιτς, Καρλίτος, Τουρέ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Κλέιτον(82΄ Φυλακτού), Ντάρμπισαϊαρ(90+4΄ Νασιμέντο), Χριστοφή(77΄ Χριστοφή).

ΑΕΚ: Μίνιο, Ορτίθ, Μοϊσόφ(80΄ Εγγλέζου), Μουρίγιο, Γκαρίδο, Λαμπάν(80΄ Μπόλιεβιτς), Τρισκόφσκι, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε(68΄ Χαραλαμπίδης), Άλβες.