1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

«Το είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το παιχνίδι»

By on 21 Νοεμβρίου, 2016 0 669 Views

Για την πολύ σημαντική νίκη της ΑΕΛ επί του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο ε.τ. της λεμεσιανής ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου. Οι δηλώσεις του:

«Το είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το παιγνίδι έπρεπε να κερδίσουμε να κάνουμε μια εμφαντική νίκη, πήραμε και το Λεμεσιανό ντέρμπι, αλλά ακολούθησαν τα παιγνίδια με ΑΕΖ και ΑΕΚ και ήμασταν σε μια κρίσιμη καμπή, όμως ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη, είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, τίποτα παραπάνω».

Για τις αντοχές που δείχνει η ΑΕΛ: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είναι καινούργια ομάδα κάποια πράγματα μας στοίχισαν, όμως απέναντι στο ΑΠΟΕΛ που έδειξε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ήμασταν ανώτεροι και δείξαμε μέρος των δυνατοτήτων μας, γιατί στη συνέχεια μπορούμε για πολύ περισσότερα».

Για τραυματίες: «Ακούσαμε διάφορα την περασμένη εβδομάδα για τους τραυματίες, έγινε μεγάλος αγώνας για να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές το ιατρικό τιμ. Κάποιοι έπαιξαν και άντεξαν ως το τέλος, κάποιοι έγιναν αλλαγή. Τα ξεπεράσαμε όμως, αυτό το πάθος και η επιθετική τακτική άρεσε σε όλους πήρε άριστα το πλάνο του προπονητή και μας αφήνει ικανοποιημένους».

Για μπάλες που έπεφταν στο γήπεδο: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα και θα φροντίσουμε στους αγώνες της ΑΕΛ να εκλείψει. Ελπίζουμε και κάποιοι άλλοι να είναι στο φίλαθλο πνεύμα των αγώνων. Έγιναν και κάποια άλλα πράγματα τα έχω πει στον Νεκτάριο Πετεβίνο δεν θέλω να τα πω δημόσια».

Για το ματς με Ομόνοια: «Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε».

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα, μου το έλεγε και ο Αρουαμπαρένα, με μια ισοπαλία χάνεται ο κόσμος και με μια νίκη υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, το πρωτάθλημα είναι μακρύ ακόμη, ελπίζουμε να έχουμε και λίγη τύχη στο μέλλον, το σημαντικό είναι να δούμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο, το αξίζει η ομάδα».