12 Απριλίου, 2024
  • 12 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Η Αστάνα παραμένει αξιόμαχος και αξιόλογος αντίπαλος (Τί λέει για την κριτική και το γήπεδο)

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Η Αστάνα παραμένει αξιόμαχος και αξιόλογος αντίπαλος (Τί λέει για την κριτική και το γήπεδο)

By on 23 Νοεμβρίου, 2016 0 1203 Views

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Στην πολύωρη πτήση για την Αστάνα του Καζακστάν, ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, Πρόδρομος Πετρίδης, απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις μας, για τον φετινό ΑΠΟΕΛ.

Τόνισε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα ανακάμψει άμεσα μετά το στραβοπάτημά της στο Τσίρειο. Ο Πετρίδης αναγνωρίζει τις μεγάλες δυσκολίες του αυριανού αγώνα, ωστόσο δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για καλή εμφάνιση και τη νίκη, που θα δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση από την προτελευταία αγωνιστική.

-Με ποιες σκέψεις ήρθατε ξανά στην Αστάνα σε σχέση με την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων;

«Η Αστάνα παραμένει αξιόμαχος και αξιόλογος αντίπαλος έστω και αν τα αποτελέσματά της στον όμιλό μας δεν είναι τόσο καλά. Είναι αήττητη στην έδρα της για πάρα πολλούς ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα σε αντιπάλους όπως η Ατλέτικο. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι πιο έτοιμη και καλύτερη από την περσινή, όμως με ανησυχεί ο κακός πλαστικός χλοοτάπητας σε συνδυασμό με τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, πρωτόγνωρες για εμάς. Ελπίζω και εύχομαι να μη μας στοιχίσει. Ήρθαμε εδώ με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει και την πρόκριση, όσο δύσκολο και αν φαντάζει».

-Η ομάδα συνηθίζει να αντιδρά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Θα τα καταφέρει και αυτή τη φορά;

«Υπήρξε υπερβολή από τα ΜΜΕ όσον αφορά στην άσχημη εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΛ. Πιστεύω ότι ήταν απλά μια άσχημη, μεμονωμένη παρένθεση. Έχουμε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για να δείξουμε τον σοβαρό και δυνατό ΑΠΟΕΛ».

-Δείχνετε αρκετά ενοχλημένος από την κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα.

«Δεν με ενοχλεί η κριτική. Με ενοχλεί αφάνταστα η υπερβολή και ο μηδενισμός των πάντων μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει, όχι μόνο για τον ΑΠΟΕΛ. Το είδαμε και στην περασμένη αγωνιστική όταν τα ΜΜΕ υπήρξαν υπερβολικά αυστηρά και υπερβολικά στην κριτική τους για ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ενώ αντίθετα έγραψαν διθυράμβους για τους νικητές των δύο ντέρμπι».

-Το γήπεδο-στολίδι της Αστάνα σάς δίνει κάποιες ιδέες για το δικό σας όραμα δημιουργίας ιδιόκτητου γηπέδου;

«Είναι οπωσδήποτε εντυπωσιακό γήπεδο αλλά είδαμε και πολύ καλύτερα. Για μένα δεν είναι καλό γήπεδο αυτό που έχει πλαστικό χλοοτάπητα!».

-Τελευταία όλο και πιο συχνά αναφέρεστε στο όραμά σας για ιδιόκτητο γήπεδο από τον ΑΠΟΕΛ.

«Πάντα ήταν το όραμά μου το δικό μας γήπεδο. Το σκεφτόμουν σοβαρά και από την προηγούμενη θητεία μου. Τώρα οι συνθήκες έχουν ωριμάσει ακόμα περισσότερο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και όσον αφορά στην ανέγερση του γηπέδου αλλά και σε όλα όσα αφορούν στη συντήρηση και λειτουργία του για να μη μας γυρίσει μπούμερανγκ».