2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος και πέρσι είναι πολύ μεγάλη»

«Η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος και πέρσι είναι πολύ μεγάλη»

By on 23 Νοεμβρίου, 2016 0 820 Views

Για όλα όσα αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Καζαμίας.

Για το παιχνίδι απέναντι στην Δόξα:

«Δεν θέλουμε να το θυμάστε εν μέρει. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ουσιαστικά φάσεις. Στο δημιουργικό κομμάτι ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες. Όμως, αυτό που εμείς κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι το ότι η ομάδα μας δεν κινδύνεψε καθόλου, δεν δεχθήκαμε φάσεις και το ότι τουλάχιστον στην άσχημη μας μέρα δεν ηττηθήκαμε. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στην αμυντική λειτουργία και να γίνουμε πιο δημιουργικοί».

Για τους επιπρόσθετους διαιτητές:

«Υπήρχαν και επιπρόσθετοι διαιτητές αλλά είδαμε ένα χέρι απλωμένο στη περιοχή της Δόξας. Δεν είναι δικαιολογία, απλά το αναφέρω».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:

«Μας έστειλε το καλύτερο μήνυμα ο Εθνικός για να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Αν μας κερδίσει, μας προσπερνάει και στη βαθμολογία. Το να κερδίζεις την Ανόρθωση σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται, είναι επιτυχία. Δημιούργησε αρκετές φάσεις ο Εθνικός και αυτό το γνωρίζει καλά ο κύριος Βεργέτης. Μπροστά στο δικό μας κοινό θέλουμε να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ένιωσε ένα σφίξιμο την Παρασκευή ο Πεδρίτο. Προς το παρών δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά όμως παρακολουθείτε μέρα με τη μέρα. Ευελπιστούμε πως θα είναι έτοιμος. Επιστρέφει ο Γκράσι από τις κάρτες».

Για τον Μακρίεφ και τον Κολοκούδια:

«Ο Γιώργος περίμενε την ευκαιρία του, τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Ντίμιταρ Μακρίεφ. Περιμένει και αυτός ξανά την ευκαιρία του ώστε να ανεβάσει απόδοση και να σκοράρει. Είναι υγιές αυτό, ο ένας βάζει πίεση στον άλλο για μια θέση στην ενδεκάδα».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος και πέρσι είναι πολύ μεγάλη. Ακολουθεί τους παίκτες σε όλα τα γήπεδα, είναι εκδηλωτικός και πιστεύω πως φέτος σε κάποια παιχνίδια κάνει την διαφορά. Είναι βασικό συστατικό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».