6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μεγάλα παιχνίδια απόψε στο Champions League! (Cytavision)

Μεγάλα παιχνίδια απόψε στο Champions League! (Cytavision)

By on 23 Νοεμβρίου, 2016 0 1026 Views

Με τον αέρα που τις προσφέρει το αήττητο σε 17 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η Άρσεναλ φιλοξενεί στο Λονδίνο την Παρί Σεντ Ζερμέν σε ένα ματς που εν πολλοίς θα κρίνει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο.

Οι «κανονιέρηδες» θα παραταχθούν με τις γνωστές απουσίες των Μπεγερίν, Καθόρλα και Λούκας Πέρεθ, ενώ ο Ουνάι Έμερι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Οριέ, με τον οποίο προέκυψε πρόβλημα με τη βίζα και δεν μπόρεσε να πάει στην Αγγλία, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντι Μαρία.

Την ίδια ώρα, εκτός από την κορυφή, τη δική τους μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση δίνουν Λουντογκόρετς και Βασιλεία, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα βαθμό έκαστη.

Με τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί στη Γλασκώβη η Μπαρτσελόνα, που αντιμετωπίζει την Σέλτικ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου. Οι Καταλανοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αφού αυτό θα σηματοδοτήσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός από τη γνωστή απουσία του Ινιέστα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πικέ.

Μεγάλη «μάχη» για τον 3ο όμιλο θα γίνει στη Γερμανία, με τη Γκλάνταμπαχ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ακόμα και με ισοπαλία στο «Μπορούσια Παρκ» οι «πολίτες» σφραγίζουν την πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά τα αποψινά ματς για την 5η αγωνιστική

1ος Όμιλος

Άρσεναλ – Παρί
Λουντογκόρετς – Βασιλεία

Βαθμολογία

Άρσεναλ 10
Παρί 10
Λουντογκόρετς 1
Βασιλεία 1

2ος Όμιλος

Μπεσίκτας – Μπενφίκα
Νάπολι – Ντιναμό

Βαθμολογία

Μπενφίκα 7
Νάπολι 7
Μπεσίκτας 6
Ντιναμό 1

3ος Όμιλος

Γκλάντμπαχ – Μαν. Σίτι
Σέλτικ – Μπαρτσελόνα

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 9
Μαν. Σίτι 7
Γκλάντμπαχ 4
Σέλτικ 2

4ος Όμιλος

Ροστόφ – Μπάγερν
Ατλέτικο – Αϊντχόφεν

Βαθμολογία

Ατλέτικο 12
Μπάγερν 9
Αϊντχόφεν 1
Ροστόφ 1