3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

«Έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη»

By on 25 Νοεμβρίου, 2016 0 755 Views

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια και όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπο τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:

«Είναι το τρίτο στη σειρά ντέρμπι για εμάς. Η Ομόνοια μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην είναι η ομάδα που ήταν στο παρελθόν αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια μεγάλη ομάδα. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας τους στόχους που έχουμε θέσει που είναι για ψηλά και με αυτό στο μυαλό μας θα πάμε για να κερδίσουμε. Έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να βασιστούμε στην έδρα μας και τον μεγάλο μας κόσμο που τον περιμένουμε να κατακλύσει την Ανατολική κερκίδα».

Για την κατάσταση στην ομάδα:

«Δυστυχώς θα μπορούσε να ήμασταν η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος τώρα αλλά στη Λάρνακα μέσα σε ένα πεντάλεπτο κάναμε κάποια λάθη και ηττηθήκαμε. Το σημαντικό όμως είναι να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πολύ και είναι μεγάλης σημασίας να το κερδίσουμε».

Για τον κόσμο:

«Δυστυχώς ούτε χθες ξεκίνησε καλά η προπώληση των εισιτηρίων. Θα δούμε πως θα πάει σήμερα. Νομίζω πως αυτή η ομάδα το αξίζει. Να έρθει ο κόσμος να την σπρώξει. Είδαμε τι έγινε με το ΑΠΟΕΛ. Υπήρξαν στιγμές που ο κόσμος έδινε την ώθηση στους παίκτες μας. Στηρίζουμε πολλά στο κόσμο. Είναι υπόθεση όλων μας να έχουμε περισσότερους φιλάθλους συγκριτικά με το ματς με το ΑΠΟΕΛ. Αντιλαμβάνομαι πως έχει και το ποδόσφαιρο τα προβλήματα του. Σαν ΑΕΛιστες δεν πρέπει να στεκόμαστε στα προβλήματα που δημιούργησαν κάποιοι άλλοι».

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Ο Ντόσα Τζούνιορ και ο Γιώργος Γεωργιάδης έκαναν χθες φυσιοθεραπείας και ατομικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος πιο έντονο πρόγραμμα και ίσως τον δούμε σήμερα να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Για τον Ντόσα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Είχαμε προβλήματα και πριν το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι παίκτες έσφιξαν τα δόντια και έπαιξαν. Είμαστε και άτυχοι από την άλλη. Η περίπτωση του Ντόσα δεν είναι όπως βγήκε προς τα έξω. Ο τραυματισμός του είναι στον προσαγωγό. Είναι όμως και οι ατυχίες μέσα στο παιχνίδι. Όποιος και να παίξει, ένα πράγμα σκεφτόμαστε. Να έρθει η νίκη με την Ομόνοια. Σόουζα και Αρουαμπαρένα θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας».