18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ερμής 1-0: Επέστρεψε στις νίκες!

By on 26 Νοεμβρίου, 2016 0 781 Views

Μεγάλη και σημαντική νίκη για την ΑΕΚ επι του Ερμή με το στενό 1-0. Το μοναδικό γκόλ της αναμέτρησης πέτυχε με αυτογκόλ στο 58’ 0 Ντομινίκ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ερμής στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε την ΑΕΚ, που απλά έχει μια φλύαρη υπεροχή κατά διαστήματα στο ματς. Οι αριθμοί του πρώτου ημιχρόνου έδειχναν από τέσσερις τελικές προσπάθειες (2-2 εύστοχες), και 59-41% κατοχή με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη πίεσε περισσότερο και κατάφερε να πετύχει το γκόλ που ήθελε στο 58′ με το αυτογκόλ του Ντομινίκ. Στην συνέχεια η ΑΕΚ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ακοράν στο 65΄ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Στυλιανού. Στο 92’ όμως είχε και ο Ερμής την δική του μεγάλη ευκαιρία όταν Αντωνίου από πολύ καλή θέση στην περιοχή έκανε το σουτ, έξω!Στο 80΄σε μια φάση που έφερε και τον τραυματισμό του Μίνιο ο Ερμής ζήτησε πέναλτι όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ φάνηκε να ανατρέπει τον Αλεξίου σε μια πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η ΑΕΚ θα είναι και αυτή την βδομάδα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΕΚ: Μίνιο (80′ Γιωργαλλίδης), Ορτίθ, Γκαρίδο, Μοϊσόφ, Καταλά, Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Ακοράν, Χαραλαμπίδης, Τέτε (72′ Εγγλέζου), Άλβες (82′ Λαμπάν).

ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Χριστόφ, Ντε Βρίισε, Μπενγκά, Χριστοφή, Αρτάμπε (90′ Αντωνίου), Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ (76′ Αλεξίου), Άλμπα, Ντε Μέλο, Ντομινίκ (76′ Μασίνουα).