3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περνά δύσκολα η Ανόρθωση, επιστροφή στις νίκες για την Καρμιώτισσα!

Περνά δύσκολα η Ανόρθωση, επιστροφή στις νίκες για την Καρμιώτισσα!

By on 27 Νοεμβρίου, 2016 0 790 Views

Τεράστια νίκη για την Καρμιώτισσα απέναντι στην Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 0-1 με τον Ανδρέα Σταύρου στο 34΄να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Σε ακόμη ένα αγώνα η Ανόρθωση δεν ήταν στο επίπεδο που θέλει ο κόσμος της αλλά και που επιβάλλει η τεράστια ιστορία του σωματίου της Αμμοχώστου. Να σημειώσουμεότι οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας λίγο πριν το 70΄αποχώρησαν από την εξέδρα.

Η Ανόρθωση ήταν ελαφρρός υποφερτή μόνο στο δεύτερο μέρος όταν ο Λέβι έριξε στο παιχνίδι τον Κολούνγκα αλλά και τον Καμπρέρα, αλλά και πάλι δεν είχε τις λύσεις, καθώς η Ανόρθωση δύσκολά βρίσκει ευκαιρίες και ακόμη πιο δύσκολα σκοράρει. Στην ομάδα τις Αμμοχώστου επιβάλλεται να βρούν τις λύσεις που θα θέσουν και πάλι την ομαδα στον σωστό δρόμο.

Με το σημερινό αποτέλεσμα η Καρμιώτισσα έπιασε την Ανόρθωση στην 8η θέση με τους 14 βαθμούς…

AΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Σίβου, Ερέρο, Βίκτορ, Πελέ(65΄ Κολούνγκα), Ράγιος, Καρλίτος, Καλντερόν, Κυριάκου(72΄ Καμπρέρα).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου(82΄ Χριστοφή), Πόλιανετς(90΄ Πάντος). Σάλιακας, Όρντος (75΄ Α.Κυριάκου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλό/Σταύρου, Αρόχα, Ταραλίδης, Βοσκανιάν.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικόλας Νεοκλέους

ΒΟΗΘΟΙ: Κυριάκος Κυριάκου, Κυριάκος Σωκράτους