3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 28 Νοεμβρίου, 2016 0 833 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Εμάνουελ για τα καλά του λόγια για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα ήθελα να διαφωνήσω όμως σε κάτι, στο ότι ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο παιχνίδι. Όταν ισοφαρίσαμε στο τελευταίο λεπτό διαμορφώθηκε ένα δίκαιο αποτέλεσμα αλλά προηγουμένως χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές μου προσπάθησαν και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κοπιαστικό παιχνίδι στην Ευρώπη καθώς παίξαμε με 10 ποδοσφαιριστές και ένα επίσης κοπιαστικό ταξίδι και σήμερα  έπαιξαν πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν πήραν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Επίσης είναι σημαντική η αντίδραση που δείξαμε στο παιχνίδι. Παλέψαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κάναμε αλλαγές, αλλάξαμε και το σύστημα σε 3-5-2, κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα, Κλείνοντας θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας, μας υποστήριξε και βοήθησε την ομάδα για να έρθει έστω και το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Για το σύστημα με δυο επιθετικούς…

«Σήμερα  το εφαρμόσαμε καλά το σύστημα. Μπορώ να πω ότι απέδωσε σε σχέση με τον τρόπο που έπαιξε ο Απόλλωνας αμυντικά. Είχαμε την ίδια εμφάνιση και με την Αστάνα, η ομάδα απέδωσε καλά μέχρι και το 30΄ που ήρθε η κόκκινη κάρτα. Πιστεύω σε αυτούς τους έντεκα, μόνο μια αλλαγή είχαμε τον Αλεξάνδρου. Είναι θετικό που μπορούμε να παίξουμε και με αυτή την τακτική».

9b171d913a8de393b8b383dd48d3f7f2_L

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Εμάνουελ:

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στην φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και είναι σημαντικό για την Κύπρο και το Κυπριακό ποδόσφαιρο να έχει ομάδες σε αυτές τις φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δείχνει ότι πιστεύει στην ομάδα και πιστεύουμε και εμείς σε αυτή την ομάδα» .

Για το γεγονός ότι η ομάδα έβγαλε κούραση και πιέστηκε παρά το ΑΠΟΕΛ που προερχόταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι…
«Σήμερα είχαμε περισσότερε ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Το είπα και πριν ότι πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα ότι μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την διαχείριση  του υπέρ του αποτελέσματος…
«Επειδή εγώ είμαι ο προπονητής, πιστεύω θέμα ατυχίας το γκολ που δεχθήκαμε στην τελευταία φάση. Κάναμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι».