4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Συλλυπητήρια από την ΚΟΠ

By on 30 Νοεμβρίου, 2016 0 740 Views

Ποδοσφαιριστές της Chapecoence που δεν ταξίδεψαν με το μοιραίο αεροπλάνο, στα αποδυτήρια της ομάδας τους λίγο μετά που έμαθαν το θλιβερό νέο.
————————————————————

Πριν την έναρξη του χθεσινού διεθνούς φιλικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων U-21 με τη Ρωσία, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ποδοσφαιριστών και μελών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Chapecoence από τη Βραζιλία.

Επίσης, χθες ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας κ. Marco Polo Del Nero.

“Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Κύπρου, εκφράζω τη βαριά μου οδύνη για την αεροπορική τραγωδία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ποδοσφαιριστών και μελών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας σας Chapecoence.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στους φιλάθλους της ομάδας. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, η σκέψη μας είναι μαζί τους” αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Κουτσοκούμνης.