27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Ευκαιρίες εφόσον η ομάδα κάνει το καθήκον της θα δοθούν και στο μέλλον»

«Ευκαιρίες εφόσον η ομάδα κάνει το καθήκον της θα δοθούν και στο μέλλον»

By on 2 Δεκεμβρίου, 2016 0 774 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τα γενέθλια του κ. Άντρου Καραπατάκη:

«Έχει τα γενέθλια του ο διοικητικός μας ηγέτης. Του ευχηθήκαμε προσωπικά αλλά και μέσω του διαδικτύου. Μακάρι να δει αύριο την ομάδα να πάρει το ζητούμενο και να κάνει ευτυχισμένα Χριστούγεννα και στο τέλος της χρονιάς».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος:

«Θέλουμε να πάμε στη πηγή αλλά να μπορέσουμε να ξεδιψάσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Έμειναν εκτός αποστολής ο Τομάς, ο Τρισκόφσκι και ο Ρούμπεν. Στόχος μας είναι αν συνεχίσουμε νικηφόρα, να παραμείνουμε στην κορυφή και αν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες να μεγαλώσουμε τις αποστάσεις».

Για τη νέα ευκαιρία που έχει η ΑΕΚ να μεγαλώσει τις αποστάσεις:

«Ευκαιρίες εφόσον η ομάδα κάνει το καθήκον της θα δοθούν και στο μέλλον. Ο προπονητής μας ήταν ξεκάθαρος. Είναι ένα παιχνίδι υψηλού ρίσκου. Κοιτάζοντας την βαθμολογία όλοι περιμένουν να κερδίσει η ΑΕΚ αλλά είδαμε τι έκανε η Αναγέννηση στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Αν δεν είσαι σοβαρός, είναι πιθανό να πέσεις θύμα έκπληξης».

Για την κατάσταση των Μίνιο και Τρισκόφσκι:

«Μίνιο και Τρισκόφσκι αισθάνονται καλύτερα αλλά δεν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μειωθούν τα προβλήματα στο παιχνίδι με την Δόξα. Γνωρίζαμε από μέρες πως θα υπάρχουν απουσίες στο παιχνίδι με την Αναγέννηση».

Για τον νέο γυμναστή Ντοράδο Καμπέγιο:

«Είναι στην Κύπρο ο νέος γυμναστής. Σήμερα έκανε και τη νέα του προπόνηση. Έχει αναλάβει τα καθήκοντα του και αύριο θα ντεμπουτάρει σε αγώνα πρωταθλήματος».

Για το πότε θα αρχίσει η δεύτερη φάση του «ΑΕΚ Αρένα»:

«Είναι κάτι που είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος. Από την στιγμή που πήραμε δέσμευση για οικονομική βοήθεια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα καταλήξουμε άμεσα στις διεργασίες που πρέπει να γίνουν και θα προσδιορίσουμε τον χρόνο που θα χρειαστεί για να αρχίσουν τα έργα».

Για την προπώληση των εισιτηρίων:

«Τα εισιτήρια προπωλούνται σήμερα και αύριο. Περιμένουμε από τον κόσμο, όσο κι να οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, να μας ακολουθήσει για να πάρουμε το ζητούμενο».