3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

«Η προϊστορία δεν παίζει κανένα ρόλο»

By on 2 Δεκεμβρίου, 2016 0 727 Views

Για το ντέρμπι «αιωνίων» και όλα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:

«Είναι σημείο αναφοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που κουβαλούν τους περισσότερους τίτλους. Σαφώς δημιουργεί το θέμα που μεγάλου ενδιαφέροντος σε ότι αφορά τον κόσμο των δύο ομάδων. Βαθμολογικά μακάρι να έδινε περισσότερους βαθμούς από τους τρεις. Αυτό το οποίο πρέπει να κοιτάξει η ομάδα είναι η ουσία. Ξεκάθαρος μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη».

Για τη σημασία του ντέρμπι:

«Αν το ΑΠΟΕΛ κερδίσει το παιχνίδι, η διαφορά είτε θα μείνει η ίδια, είτε θα μειωθεί. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το τρίτο παιχνίδι που ακολουθεί μετά από δύο παιχνίδια που δεν κέρδισε. Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο το ΑΠΟΕΛ να συμπληρώνει τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Θα είναι και έξτρα ώθηση για τους παίκτες μας για την συνέχεια. Λόγω της πρόκρισης δεν είναι στο μυαλό η Ευρώπη αλλά μόνο η Ομόνοια».

Για το αν είναι επιπλέον κίνητρο η πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι:

«Είναι ένα αγωνιστικό κίνητρο ότι θέλουμε να επιστρέψουμε στα αγωνιστικά αποτελέσματα. Θέλουμε να δώσουμε και χαρά στον κόσμο. Η ιδιαιτερότητα του ντέρμπι είναι πως ο κόσμος το κάνει ξεχωριστό, μέσα από την μεγάλη του θέληση για να κερδίσει».

Για το αν παίζει ρόλο η προϊστορία:

«Η προϊστορία δεν παίζει κανένα ρόλο. Όσο και αν την επικαλούμαστε όταν μας συμφέρει ή την ξεχνάμε όταν δεν μας συμφέρει. Είναι καθαρά στατιστικά και αριθμοί. Μακάρι να έπαιζε ρόλο αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε στο γήπεδο και βάζουμε στο περιθώριο».

Για τον Λάγο:

«Ο Λάγο θα αξιολογηθεί σήμερα. Χθες έκανε μια θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Θα δούμε σήμερα να θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν».

Για τα εισιτήρια:

«Σε κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρας εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Μακάρι να είχαμε περισσότερα εισιτήρια».