5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

«Δεν είναι αποτυχία η δεύτερη θέση»

By on 7 Δεκεμβρίου, 2016 0 814 Views

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, υποστήριξε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα παλέψουν για την πρώτη θέση στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, αλλά ακόμη κι αν έρθει η δεύτερη θέση δεν θα είναι αποτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο:

“Θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Εμείς έχουμε το κίνητρο για να είμαστε πρώτοι, κάτι που ισχύει για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος – όμως – μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία. Είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε για το στόχο μας. Οι δικές μας απουσίες πιστεύω πως δεν θα επηρεάσουν τα πλάνα μας, γιατί όλοι οι παίκτες μας είναι πανέτοιμοι. Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και όχι στα πρόσωπα”.

Για το αν θα είναι αποτυχία η κατάληψη της δεύτερης θέσης και για τον Τσόρι: “Έχουμε φέρει είκοσι παίκτες από αυτούς δύο θα μείνουν εκτός και από εκεί και έπειτα θα διαλέξουμε τους καλύτερους έντεκα. Δεν είναι αποτυχία, περάσαμε από play-off και έπειτα παλέψαμε για την πρόκριση, τώρα πρέπει να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να θεωρηθεί αύριο αποτυχία έστω και αν δεν πάρουμε την πρώτη θέση”.

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά: “Αυτή είναι η πρόθεσή μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, σίγουρα αύριο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά αυτό όπως είπα πριν αυτό το θέλουν και οι δύο ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι μόνο με επίθεση”.

Για αν έχει εντοπίσει παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό και την πορεία της ομάδας: “Γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητες του ρόστερ μας και αυτό έχει αποδειχθεί από τα καλά μας παιχνίδια μέχρι τώρα, και στην Ελλάδα έχουμε την πρώτη θέση και τα πάμε πολύ καλά και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και έπειτα να δούμε τι θα κάνουμε στην Ευρώπη”.