2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Αναγέννηση – Ερμής 2-2: Χορταστική ισοπαλία…

By on 21 Δεκεμβρίου, 2016 0 704 Views

Σε ένα πανέμορφο παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Δερύνειας και τον Ερμή Αραδίππου όπου απολαύσαμε ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Ο Ερμής πήρε προβάδισμα με 0-2, όμως η Αναγέννηση απάντησε σε διάστημα τριών λεπτών και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς… Στους 4 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, στους 22 αυτοί του Νίκου Παναγιώτου που μετρά τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες.

Η ομάδα του Ερμή προηγήθηκε στο Α’ ημίχρονο με τέρμα του Μασίνουα στο 43’, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο δεύτερο μέρος και πάλι με τον Μασίνουα  από θέση οφ-σάϊτ. Η αντίδραση της Αναγέννησης ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Φουρτάδο στο 81’ από το σημείο του πέναλτι να μειώνει και ο Μπριτζίτο τρία λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τις δύο ομάδες να πέρνουν από ένα βαθμό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Φωτίου (76′ Χατζηγιαννακού), Βλασσόπουλος, Χριστοδούλου (64′ Νατσιόπουλος), Θεράποντως, Μπριτζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο

ΕΡΜΗΣ: Νουρεντινόφσκι, Χριστόφ, Χριστοφή, Μπενγκά, Ντε Βρίσε, Λίλλης (33′ Μπάουμαν), Μαϊσουράτζε (64′ Αρτάμπε), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Μασίνουα, Ντομινίκ (82′ ‘Αλμπα)