2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προπονητής Νοεμβρίου!

By on 23 Δεκεμβρίου, 2016 0 809 Views

Το έπαθλο του Προπονητή του Μήνα για το Νοέμβριο παρέλαβε την Παρασκευή (23/12) ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο προπονητής της ΑΕΛ επιλέχθηκε από τους συναδέλφους του, προπονητές α’ κατηγορίας, ως ο καλύτερος προπονητής του προηγούμενου μήνα, καθώς ήρθε πρώτος σε ψήφους, στο έπαθλο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών, αφήνοντας δεύτερο τον Τόμας Κρίστιανσεν του ΑΠΟΕΛ και τρίτο τον Βλάντας Ιβανάουσκας του Εθνικού Άχνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τους 13 προπονητές α’ κατηγορίας, ψήφο στον Πάμπο Χριστοδούλου έδωσαν οι 11.

Κατά το Νοέμβριο, η ΑΕΛ κέρδισε Αλκή (για το Κύπελλο), ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ενώ έχασε από την ΑΕΚ.

«Είναι τιμή για όλους εμάς τους προπονητές αυτός ο θεσμός του Συνδέσμου Προπονητών. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για τη ψήφο και τη τιμή που μου έχουν κάνει. Εύχομαι και ελπίζω ο θεσμός να διατηρηθεί γιατί για έναν προπονητή είναι τιμή να ψηφίζεται από τους συναδέλφους του σαν ο καλύτερος του μήνα» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ.

Το Έπαθλο «Προπονητής του Μήνα» εισήγαγε κατά τη σεζόν 2015-16 ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου με σκοπό να αναδείξει το έργο του προπονητή και να δώσει την ευκαιρία στους προπονητές να επαινέσουν τους συναδέλφους τους που θεωρούν ότι το αξίζει.