27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Αρέσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η «Βoxing Day»!

Αρέσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η «Βoxing Day»!

By on 26 Δεκεμβρίου, 2016 0 821 Views

Oι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αντιμετωπίζουν με αγγαρεία τις γιορτινές τους υποχρεώσεις, γι’ αυτό και έχουν μέχρι στιγμής 18 νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, την μέρα της 26ης Δεκεμβρίου (μετρά ακόμα δυο ισοπαλίες και δυο ήττες).

Σε επίπεδο συμμετοχών, ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί κυρίαρχος, καθώς με την Τσέλσι και σε μια σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε σε συνολικά 16 αγωνιστικές μέρες στις 26/12.

Φυσικά ξεχωρίζουν και οι παίκτες που έχουν βρει το… κουμπί τους, σκοράροντας με μεγάλη συχνότητα σε αυτήν την γιορτινή μέρα. Το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και προς τους αντιπάλους του φρόντιζε να βγάζει με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Ρόμπι Φάουλερ, ο οποίος με 9 γκολ κατέχει το σχετικό ρεκόρ την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων! Πίσω του βρίσκονται με απόσταση… αναπνοής οι Άλαν Σίρερ και Ρόμπι Κιν (αμφότεροι με 8 τέρματα) και με 7 γκολ ο Τιερί Ανρί, ενώ ο Ζερμέν Ντεφό (έχοντας έξι) είναι ο μόνος εν ενεργεία εκ των συγκεκριμένων σκόρερ και έχει την πιθανότητα, με τη φανέλα της Σάντερλαντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να «ανέβει» στη συγκεκριμένη λίστα!