19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Η Τσέλσι συνεχίζει την προέλαση της

By on 26 Δεκεμβρίου, 2016 0 899 Views

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Αντόνιο Κόντε στην φετινή Τσέλσι είναι πως κάθε αντίπαλος που επισκέπτεται το «Στάμφορντ Μπριτζ» καταθέτει από νωρίς τα όπλα. Πιστεύει ότι το ματς είναι χαμένο πριν καν ξεκινήσει.

Η Μπόρνμουθ δεν προέβαλλε την παραμικρή αντίσταση στους «μπλε», που χάρη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι του Εντέν Αζάρ, αλλά και δύο γκολ από τον Πέδρο έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο στο 3-0, που αποτελεί την 12η συνεχόμενη νίκη της Τσέλσι στην φετινή Premier League. Αλήθεια, υπάρχει κανείς που μπορεί έστω να την απειλήσει;

Παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν παρκαρισμένοι στην άκρη του πάγκου, κάνουν φέτος την διαφορά στην Τσέλσι που βλέπει τους αντιπάλους της από το +9. Από τα πόδια του Σεσκ Φάμπρεγκας ξεκίνησε το μαγικό γκολ του Πέδρο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ (24’) με εντυπωσιακό τρόπο. 

Στην αρχή της επανάληψης ο Εντέν Αζάρ έγινε μόλις ο 6ος παίκτης της Τσέλσι που φτάνει τα 50 γκολ με την φανέλα της στην Premier League, όταν ο Βέλγος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (49’, 2-0) σε μία από τις πιο ώριμες εμφανίσεις του με τα μπλε.

Το παιχνίδι απέκτησε πια διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Πέδρο να γράφει στις καθυστερήσεις το 3-0 (η μπάλα κόντραρε και στον Κουκ), σε ένα ακόμα εύκολο βράδυ για την αρμάδα του Αντόνιο Κόντε.