9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

«Είναι πολλά τα ονόματα που γράφονται»

By on 28 Δεκεμβρίου, 2016 0 813 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το ποσό των 2 εκατομμυρίων που πήρε από το κράτος για την «ΑΕΚ Αρένα»:

«Για το θέμα του γηπέδου αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι πως προχωράμε και μόλις είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε, θα αρχίσουν τα έργα για την δεύτερη φάση του γηπέδου. Το πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν τα έργα δεν το γνωρίζουμε. Πήραμε διαβεβαιώσεις για βοήθεια από το κράτος. Συνεχίζουμε τα έργα για να γίνει πιο λειτουργικό το γήπεδο και για να γίνει κατηγορίας 4, δηλαδή να είναι σε θέση να φιλοξενεί αγώνες ομίλων οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Για τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο για την δεύτερη φάση:

«Ανάλογα με το κόστος, τον χρόνο που χρειάζεται, θα παρθούν οι αποφάσεις για τα έργα που θα γίνουν. Θα δούμε για τα στέγαστρα, τους χώρους των δημοσιογράφων και πολλά άλλα. Είναι όλα στον σχεδιασμό».

Για τα μεταγραφικά:

«Είμαστε σε αναμονή, τα χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός μας διευθυντής., Περιμένουμε τις αποφάσεις του κύριου Ρόκα για να τις γνωστοποιήσουμε. Από αύριο πιάνει δουλειά η ομάδα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σε μια μεταγραφική περίοδο υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν ανατροπές και να μην ξεχνάμε πως για να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος».

Για την περίπτωση του Ονησίφορου Ρουσιά:

«Δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε. Είναι πολλά τα ονόματα που γράφονται. Δεν επιβεβαιώνουμε, ούτε και διαψεύδουμε. Δεν σταματούν οι διεργασίες του κ. Ρόκα, όταν μας ενημερώσει θα το πούμε και στον κόσμο».

Για ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκαρίδο:

«Έχουν γραφτεί και άλλα ονόματα. Όλα είναι ανοικτά. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αποχώρηση πρώτα θα ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής».

Για τον Τομάς:

«Έχει υποβληθεί σε εγχείριση που έγινε στην Κύπρο, ξεκίνησε την αποκατάσταση του και σύντομα θα γνωρίζουμε το διάστημα που χρειάζεται για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση».