4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

«Θέμα ημερών να αρθεί το εμπάργκο»

By on 28 Δεκεμβρίου, 2016 0 740 Views

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας Τόμης Κουής μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για τα θέματα ενίσχυσης και για το παιχνίδι με την Ομόνοια.

«Ελπίζω αυτή την φορά να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ομόνοιας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα όμως για εμάς είναι ένα παιχνίδι πρόκληση. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με τους μεγάλους» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αρχίσαμε άσχημα με έναν βαθμό σε πέντε παιχνίδια, στην συνέχεια άλλαξαν τα πράγματα, ο προπονητής βοήθησε, έδεσε μεν τους συνεργάτες και την ομάδα. Υπάρχει και πολύ καλό υλικό και μας στεναχωρούσε που βλέπαμε το ταλέντο αλλά δεν έρχονταν βαθμοί»

Για τον Παλαβαντισβίλι…
«Τον περιμένουμε στην Κύπρο το απόγευμα και αν όλα πάνε καλά θα προπονηθεί αύριο. Θα περάσει από εξετάσεις και θα προχωρήσουμε στην ένταξη του στην ομάδα νοουμένου ότι θα αποχωρήσει κάποιος είναι. Είναι και το θέμα του εμπάργκο που περιμένουμε την άρση του. Τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάστηκαν στην ΦΙΦΑ. Έχουμε τα στοιχεία ότι ο ποδοσφαιριστής έχει πληρωθεί εντός προθεσμίας. Υπήρξε μια ασυνεννοησία από την μεριά του ποδοσφαιριστή. Εμείς καταθέσαμε όλα τα στοιχεία και νομίζω ότι είναι θέμα ημερών να αρθεί το εμπάργκο».

Πέραν από τον Παλαβαντισβίλι θα αποκτηθεί και άλλος ποδοσφαιριστής;
«Ήδη κάναμε μια μεταγραφή, ονομάζεται Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος χρησιμοποιείται στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει ότι είναι ένα ταλέντο. Τον παρακολουθώ από τα 15 του. Είναι από τις Ακαδημίες μας. Είναι ένας παίκτης που ξεχώριζε από όλους αλλά ουδέποτε κλήθηκε σε καμιά Εθνική ομάδα. Έχουμε και άλλους μικρούς καλούς. Υπάρχουν πέντε στο ρόστερ συν ένας πολύ μικρός που προπονείται με την πρώτη ομάδα».