8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μίλησε για Αγκάγιεφ, Ρουσιά, μεταγραφικό σχεδιασμό και αγωνιστικά προβλήματα!

Μίλησε για Αγκάγιεφ, Ρουσιά, μεταγραφικό σχεδιασμό και αγωνιστικά προβλήματα!

By on 28 Δεκεμβρίου, 2016 0 780 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.

«Δεν επιθυμούμε στο παρόν στάδιο να σχολιάσουμε κάτι για τα μεταγραφικά. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο σύλλογος θα λειτουργήσει σύμφωνα με το πλάνο που έχει σχεδιαστεί και η ομάδα είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Υπάρχουν κάποια πιθανά ενδεχόμενα και είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με το πλάνο του κ. Νταμπίζα να ανταποκριθούμε σε αυτά» είπε αρχικά.

Να περιμένουμε σύντομα εξελίξεις;
«Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι περισσότερο. Σημασία έχουν οι πράξεις, το τι θα κάνουμε. Ο κόσμος έχει την εμπειρία μέσα από προηγούμενα χρόνια και μπορεί να δεχθεί αυτό που λέμε γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον της ομάδας. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα επανεγραφεί ο Κρέσιτς στην θέση του Μπαντή. Ο Στεφάν που προπονείται εδώ και καιρό με την ομάδα, σύντομα θα έχουμε νέα».

Για τον Αγκάγιεφ…
«Όσον αφορά τον Αγκάγιεφ, ο παίκτης εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον χρόνο συμμετοχής του. Ωστόσο δεν εξέφρασε πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα. Του λέχθηκε ότι αν ο ίδιος το επιθυμεί μπορεί να μείνει και να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο. Του έγινε επίσης ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί κανείς να του εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα δεδομένα».

Υπάρχει πρόταση από την Μπνέι Γεχούντα για τον ποδοσφαιριστή;
«Όχι δεν υπάρχει πρόταση από τον Μπνέι Γεχούντα».

Για τον Ρουσιά…
«Ήταν και ο Ονησίφορος προβληματισμένος για τον χρόνο του και ζήτησε να πάει σε ομάδα για να παίζει περισσότερο. Ο ίδιος ενημερώθηκε ότι τον χρειάζεται η ομάδα και επίσης το τεχνικό επιτελείο δεν επιθυμεί να ανοίξουν μεταγραφικά ζητήματα σε θέσεις που δεν υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση. Του εξηγήθηκε ότι υπάρχει κατανόηση γι’ αυτό που νιώθει. Κρίνεται ότι για το καλό της ομάδας θα παραμείνει στο ρόστερ. Μόνο με μια πολύ καλή οικονομική πρόταση θα μπορέσει να παραχωρηθεί».

Χάνετε και τον Τουρέ…
«Ο χρόνος συμμετοχής του καταδεικνύει ότι είναι χρήσιμο εργαλείο. Είναι νεαρός εξελίξιμος, αποκτήθηκε γιατί κρίθηκε ότι έχει τις προοπτικές να καθιερωθεί στην Ομόνοια και να κάνε καριέρα. Είναι τιμιτικό για τον ίδιο που θα παίξει Κόπα Άφρικα, τιμητικό είναι και για την Ομόνοια. Θα τον χάσουμε στον Ιανουάριο που έχουμε σημαντικά παιχνίδια».

Για το κεφάλαιο ανανεώσεις…
«Το θέμα των ανανεώσεων απασχολεί τον κ. Νταμπίζα και είναι στα πλάνα του πως θα χειριστεί τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Ένα ξεχωριστό θέμα είναι ότι ο σύλλογός θέλει να ανταμείψει τον Κατελάρη με νέο συμβόλαιο, να γίνει αναπροσαρμογή. Θέλουμε να επενδύσουμε πάνω του όμως του έγινε ξεκάθαρο ότι η Ομόνοια θέλει να το κάνει αυτό αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να διαταρχθούν οι ισορροπίες στην πολιτική με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Και ο κ. Νταμπίζας και ο κ. Κάρβερ πίστεψαν σε αυτόν. Υπολόγιζαν πάνω του και αυτό αποδεικνύεται σωστό. Ο Φάνος πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείχνει σε όλους τι μπορεί να κάνει».

Για τα αγωνιστικά…
«Σημείωσε σημαντική βελτίωση ο Σοιλέδης. Εκτιμάται ότι αρχές Ιανουαρίου θα μπει σε πιο δυνατό ατομικό πρόγραμμα και ανάλογα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του. Ο Όρσουλιτς δούλεψε την περίοδο της διακοπής και θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Κρέσιτς προπονείται κανονικά και θα επανεγγραφεί στο δυναμικό μας».