8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Ομόνοια-Εθνικός 3-2: Το τετράλεπτο της οργής του Ματ!

By on 4 Ιανουαρίου, 2017 0 817 Views

Πρώτος αγώνας μέσα στο 2017 για την Ομόνοια, κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ για την 17ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Η Ομόνοια κατάφερε να πάρει τρείς βαθμούς της νίκης με σκορ3-2 και μάλιστα με ανατροπή, με χατ-τρίκ του Ματ Ντάρμπισαιαρ και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες και μειώσε την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας στους έξι βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός ήταν διαβασμένος και δίκαια πήγε στα αποδητίρια μπροστά στο σκορ με 0-1, αφού πέραν από το τέρμα που πέτυχε είχε άλλες δύο- τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Κτυπητές και πάλι οι αμυντικές αδυναμίες των “πράσινων”.

Στο 67′ ο Κατσαράβα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 0-2, εκεί όμως ανέλαβε ένας αφηνιασμένος Ματ Ντάρμπισαιαρ που μέσα σε ένα τετράλεπτο στο 71, 73 και 75 έκανε μια τεράστια ανατροπή για την Ομόνοια και την πήρε στο -6 από την κορυφή.

Η Ομόνοια παρουσίασε και πάλι δύο πρόσωπα στον αγωνιστικό χόρο του ΓΣΠ στο τέλος όμως κατάφερε να πάρει ίσως την πλέον σημαντική νίκη μέχρι τώρα στην χρονιά.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζ.Κάρβερ): Παναγή, Κωνσταντινίδης, Καρλίτος (60′ Ρουσιάς), Όρσουλιτς, Βύντρα, Φλορέσκου, Μαργκάσα, Κατελάρης, Κλέιτον (90′ Φυλακτού)Ντάρμπισάιαρ, Χριστοφή (85′ Κύπρου)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Β.Ιβανάουσκας): Μπογκαντίνοφ, Τσικάρσκι (79′ Παπαγεωργίου), Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ντόβνια, Πιντσέλι, Αραμπάλ, Κιπιάνι (61′ Κυπριανού), Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσαράβα