20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην Ανόρθωση.Βάλσαμο η νίκη στο Παφιακό.Θέμα Λέβι ο Κολούνγκα

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στην Ανόρθωση.Βάλσαμο η νίκη στο Παφιακό.Θέμα Λέβι ο Κολούνγκα

By on 4 Ιανουαρίου, 2017 0 1028 Views

Σήμερα θα γίνει συνεδρία του Δ.Σ του σωματείου της Ανόρθωσης με στόχο να μελετηθεί η κατάσταση μετά την μη υποβολή υποψηφιοτήτων στις εκλογές της εταιρείας.Στόχος είναι να δοθεί τέλος στην διοικητική αβεβαιότητα ωστόσο η ομάδα συνεχίζει την πορεία της και δεν είναι ακέφαλη.Στο αγωνιστικό κομμάτι η νίκη επί της ΑΕΖ έδωσε ανάσες στον Λέβι και τους παίκτες αλλά ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας με την ΑΕΚ και θέλουν να δώσουν συνέχεια με μια επιτυχία πάνω σε αντίπαλο της πρώτης εξάδας κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία. Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Για τη νίκη επί της ΑΕΖ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε., Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθήκον τους και θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ αν ήταν πιο ψύχραιμοι και αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έκανε τόσο καλή εμφάνιση. Είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν μας αποπροσανατολίζει η ήττα που δέχθηκε από τον Απόλλωνα. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα θετικά αποτελέσματα δίνουν ηρεμία στην ομάδα και στον προπονητή να δουλέψει με τους παίκτες».

Για τον Κολούνγκα και την απάντηση του Ρόνι Λέβι περί επαγγελματισμού:

«Αρμόδιος σε αυτά τα θέματα είναι ο προπονητής, απάντησε σχετικά. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε θέμα. Τις ίδιες ερωτήσεις είχαμε για τον Γκιγιέρμε και για τον Καρλίτος προηγουμένως. Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ο Γκιγιέρμε αγκάλιασε τον κ. Λέβι στο δεύτερο γκολ.»

Για τα διοικητικά:

«Έληξε η υποβολή υποψηφιοτήτων αλλά συνεχίζονται οι διεργασίες. Σήμερα υπάρχει μια συνεδρία στις 18:00 και θα συζητηθούν οι εξελίξεις. Θέλουμε να μπει ένα τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται η ομάδα».

Για την ενίσχυση:

«Ο κ. Λέβι αναζητάει και μόλις υπάρξει κάτι νεότερο θα ενημερώσουμε».