18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «O Απόλλωνας είναι εδώ και θα θέσουμε κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις ενόψει και της συνέχειας»

«O Απόλλωνας είναι εδώ και θα θέσουμε κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις ενόψει και της συνέχειας»

By on 4 Ιανουαρίου, 2017 0 630 Views

Για την μεγάλη νίκη στην «ΑΕΚ Αρένα» μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Ήταν μια νίκη που μας έλειπε, πλησιάσαμε να το πετύχουμε στην Λευκωσία με το ΑΠΟΕΛ και χθες ξέραμε εκ των προτέρων ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τις προπορευόμενες ομάδες. Είχαμε πολλά κίνητρα και θέλαμε με μια πειστική εμφάνιση να δείξουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας ότι ο Απόλλωνας είναι εδώ και να θέσουμε κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις ενόψει και της συνέχειας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί ήρθε στην έδρα ενός δυνατού αντιπάλου που μέχρι χθες ήταν απόρθητη. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε χαρούμενοι γιατί ανήκει στο παρελθόν. Ήδη άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ήταν μια νίκη αυτονόητη, συμφωνώ με τον προπονητή μας ότι δεν είναι έκπληξη που κερδίσαμε την ΑΕΚ γιατί είμαστε Απόλλωνας, όπως δεν ήταν έκπληξη η νίκη της ΑΕΚ στο Τσίρειο».

Είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό που ακολουθεί με την ΑΕΛ;
«Δεν μπορούμε κάθε εβδομάδα να βάζουμε την ομάδα σε τέτοια διαδικασία. Είναι αχρείαστο αυτό. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους η προσέγγιση στον κάθε αγώνα είναι η ίδια και ψάχνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Μονιμοποιείται στον πάγκο ο κ. Αυγουστή;
«Δεν μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία. Γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια μας, είναι Απολλωνίστας, νιώθει αυτή την ομάδα. Εμφύσησε στο σύντομο χρονικό διάστημα κάποια στοιχεία και αγωνιστικά και στοιχεία συμπεριφοράς τα οποία αποτελούσαν απωθημένα όλα αυτά τα χρόνια. Έβαλε πάθος, είναι άνθρωπος νικητής και το βλέπει κάποιος πως συμπεριφέρεται και πως κινείται».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ…

«Έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι τριπλής παραλλαγής που δεν χωρά προγνωστικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα μέχρι το Σάββατο. Η ουσία είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα και αυτά θα κυνηγήσουμε στο επόμενο ντέρμπι».
Για τα αγωνιστικά νέα…

«Ο Μαγκλίτσα συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ενώ θα λείψουν και οι υπόλοιποι που χθες ήταν εκτός αποστολής. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το αγωνιστικό ανέβασμα κάποιον ποδοσφαιριστών. Θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Σέρτζιο και ο Σεμέδο ο οποίος το πιο πιθανό είναι ότι θα ανακοινωθεί σήμερα».
Αν θέλεις να τοποθετηθείς για την κροτίδα εναντίον του Βάλε και για την φάση με το γκολ του Τρισκόφσκι…

«Δεν θα τοποθετηθώ στο θέμα διαιτησία, υπάρχουν καταγεγραμμένοι οι κανονισμοί και στην ΟΥΕΦΑ και στην ΚΟΠ. Μελανό σημείο ήταν η πράξη του οπαδού της ΑΕΚ εναντίον του Βάλε. Η φιλοξενία ήταν άψογη και δεν μπορεί να στιγματίσει η απερισκεψία κάποιου νεαρού την εικόνα που βγάζει η ΑΕΚ. Δεν πρέπει να δίνουμε υπόσταση σε αυτά».