17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Αν τα λάθη ήταν σκόπιμα πρέπει να φύγουμε να πάμε όλοι σπίτι μας»

«Αν τα λάθη ήταν σκόπιμα πρέπει να φύγουμε να πάμε όλοι σπίτι μας»

By on 5 Ιανουαρίου, 2017 0 848 Views

Έντονα είναι τα παράπονα από πλευράς Εθνικού για το χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τόμης Κουής, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα.

Για την ήττα από την Ομόνοια:

«Χθες είπα ότι είμαστε ο Σίσυφος, κουβαλούμε την πέτρα μέχρι το τέλος και δεν τα καταφέρνουμε»

Για τις δηλώσεις του Βάλντας Ιβανάουσκας:

«Ο προπονητής ήταν αρκετά λιτός αλλά νομίζω έδωσε καλά μηνύματα, κάποιοι προσπάθησαν να τα παρερμηνεύσουν. Όταν είπε ύποπτα γκολ δεν εννοούσε τίποτα άλλο από τα σφυρίγματα της διαιτησίας. Λυπάμαι να το παρατηρήσω πως πέρασε έτσι στο ντούκου. Εμείς θα βγάλουμε ανακοίνωση σε λίγο, θα ετοιμάσουμε και κάποιες φωτογραφίες. Το πρώτο γκολ της Ομόνοιας ήταν φάουλ του Ντάρμπισαϊαρ και τα άλλα δύο γκολ είναι οριακά, αλλά ειδικά το τρίτο γκολ ήταν οφσάιντ. Η Primetel είναι μονοπώλιο για την Ομόνοια, εμείς δεν θα έχουμε καμία επαφή μαζί τους, ούτε δηλώσεις ούτε τίποτα».

Για την αναφορά σε οριακές φάσεις:

«Αν τα λάθη ήταν σκόπιμα πρέπει να φύγουμε να πάμε όλοι σπίτι μας. Ήταν οριακά, αλλά τα οριακά πάντα δίνονται εναντίον του Εθνικού, Και η φάση του Κατσαράβα ήταν οριακή αλλά δόθηκε. Στο 85΄ είχαμε πέναλτι, κανένας δεν ασχολήθηκε. Δεν έχουμε κάτι με την Ομόνοια. Εμείς προσπαθούμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Η διαιτησία είναι για όλους μας Persona non grata. Τον συγκεκριμένο διαιτητή τον καταγγείλαμε στο ματς με τον Απόλλωνα και μας τον έβαλαν στο παιχνίδι το χθεσινό. Ο Χατζηβασίλης είχε φάση  στις καθυστερήσεις που ήταν αμφισβητούμενη, μπορούσε να δώσει πέναλτι».

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα:

«Με το να φωνάζουμε μόνο τίποτα δεν γίνεται. Είδαμε κάποια αλλαγή με τον κύριο Σνόντι; Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί πως υπάρχει πρόβλημα με την διαιτησία;».

Για το αν έπρεπε να αποβληθεί ο Κατσαράβα για τον πανηγυρισμό του:

«Ναι ίσως θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Ντάρμπισαϊαρ στο φάουλ του Ντόπνιακ, στο χτύπημα στο κεφάλι. Ο Μπρούνο δεν χτυπήθηκε επίσης; Ούτε καν είδαμε τα επαναληπτικά replay».

Για την κατάσταση στον Εθνικό:

«Χθες σκεφτόμουν τι να πω στους παίκτες. Αυτό που βρήκα είναι να τους «Θεέ μου δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ, και την σοφία για να γνωρίζω την διαφορά μεταξύ τους».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς, τίποτα δεν έγινε. Στο παιχνίδι με τον Ερμή δεν υπάρχουν απουσίες πριν από τον Γκριγκαλάβα. Ο Γκλαβρίλα προπονείται κανονικά».