20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Δεν τρελαινόμαστε που είμαστε στην κορυφή, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια»

«Δεν τρελαινόμαστε που είμαστε στην κορυφή, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια»

By on 5 Ιανουαρίου, 2017 0 651 Views

«Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνουμε 4 γκολ. Ήταν μια άνετη νίκη. Κυριαρχήσαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και η νίκη ήρθε με ένα άνετο τρόπο» ανέφερε αρχικά στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για το ότι η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή…

«Δεν τρελαινόμαστε που είμαστε στην κορυφή. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Και να μην ήμασταν, δεν θα απογοητευόμασταν. Αυτό που θέλουμε είναι να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της περιόδου. Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια στηρίζει την προσπάθεια. Και η χθεσινή παρουσία του κόσμου ήταν σημαντική. Είναι κοντά και σε κάθε παιχνίδι και ο παλμός που έχει η κερκίδα είναι πολύ καλός. Γίνονται και πολλά εκτός γηπέδων. Πρέπει να δώσουμε συγχαρηρήρια και στα παιδιά που εργάζονται και εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί πέρσι άκουσαν πολλά χωρίς να φταίνε. Τώρα που πάει και η ομάδα καλά θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο και σε αυτούς».

Για το ότι έγινε συντήρηση δυνάμεων στο τέλος…

«Ευτυχώς που ήρθε έτσι το παιχνίδι. Η μια μέρα περισσότερη που έχει ο αντίπαλος, μπορεί να μην λέει κάτι, αλλά στο ποδόσφαιρο σημαίνει πάρα πολλά. Θα είμαστε έτοιμοι το Σάββατο. Το ότι πάμε ως πρωτοπόροι μας χαροποιεί και το διασκεδάζουμε αλλά υπάρχει πολύ δρόμος μπροστά. Ακόμα και αν πέσουμε από την κορυφή, θα παλέψουμε ξανά για να ανεβούμε. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Στην ΑΕΛ θα γίνει προσπάθεια για εγγραφούν οι Πίτι και Μπλάνκο για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.