19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

«Κρατάμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς»

By on 9 Ιανουαρίου, 2017 0 678 Views

Μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καρμιώτισσας, τη συνέχεια και τα αγωνιστικά.

Για τη νίκη σε βάρος της Καρμιώτισσας…

«Σε αυτή τη δύσκολη σειρά αγώνων είναι σημαντικό να παίρνουμε αποτελέσματα που θέλουμε. Οι τρεις βαθμοί έχουν βελτιώσει την προοπτική στη βαθμολογία. Είναι η 4η  σερί νίκη που μας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά. Στο τέλος της ημέρας αποδόθηκε δικαιοσύνη. Χάσαμε σπουδαίες  ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Αν είχαμε καθαρό μυαλό, θα πετυχαίναμε ένα γκολ που θα μας έδινε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βρούμε τις λύσεις. Έγιναν αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα. Κρατάμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Κρατάμε τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα. Βρέθηκαν 3 ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες στην ενδεκάδα και αυτό είναι κάτι που στοχεύουμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε. Η ομάδα πάλεψε μέχρι τέλους και τα κατάφερε. Αυτά που κρατάμε είναι η 4η σερί νίκη και το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ μετά από αρκετό καιρό. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια με 4 σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό την Τετάρτη και την Κυριακή με τον Απόλλωνα που είναι σε καλή κατάσταση. Θυμόμαστε και το πως διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο».

Για ότι θα κριθούν πολλά μέσα στον μήνα…

«Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και οφείλουμε να τα δούμε ως πακέτα. Ένα κομμάτι είναι η διαχείριση του ρόστερ για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές να επιτυγχάνουν έγκαιρη αποκατάσταση. Τώρα έχουμε το παιχνίδι κυπέλλου. Η ομάδα έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Θα έχουμε ένα καλό σύνολο απέναντι μας και για αυτό θα επιχειρήσουμε να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρσι.

Για τον Χριστοφή που αποχώρησε τραυματίας…  

«Νιώθει πολύ καλύτερα σήμερα. Έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης σήμερα και αύριο θα γίνει αξιολόγηση ξανά της κατάστασης του. Αύριο θα έχουμε πλήρη εικόνα για τον τραυματισμό του. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, όμως αύριο θα ξέρουμε».

Για τον Σοϊλέδη…

«Είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Θα δούμε αν θα τον έχουμε την Τετάρτη ή την Κυριακή».

Για τον Μπρέεβελντ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το πότε θα ανακοινωθεί…  

«Θα διαφανεί στην πορεία. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για τον Ρουσιά…  

«Είπαμε ότι τον χρειάζεται η ομάδα. Αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα να γυρίσει τα παιχνίδια. Θέλουμε να παραμείνει, τον χρειαζόμαστε και φαίνεται στο γήπεδο».

Για τον Μάριο Δημητρίου…  

«Είναι ζητήματα τεχνικής ηγεσία και προτιμώ να μην τοποθετηθώ».

Αν θα γίνει επιπλέον κίνηση με κεντρικό αμυντικό…

«Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τα πράγματα είναι πολυσύνθετα και έτσι θα πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους που τα χειρίζονται να κάνουν τη δουλειά τους. Σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα».