18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

«Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα»

By on 13 Ιανουαρίου, 2017 0 631 Views

19η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νέα Σαλαμίνα στο ΑΕΚ ARENA (Σάββατο 14/01, 19:00). Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ, καθώς και o Κωνσταντίνος Μιντίκκης έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

ΙΜΑΝΟΛ ΙΔΙΑΚΕΘ

«Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα. Μετά την νίκη με την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα θέλουμε ακόμη μία νίκη απέναντι σε ένα σημαντικό αντίπαλο. Ξέρουμε την Νέασ Σαλαμίνα, ότι την περσινή σεζόν τερμάτισε στην πρώτη εξάδα και τώρα επανήλθαν σε αυτή την θέση μετά την νίκη κόντρα στην ΑΕΖ. Ξέρουμε την ομάδα, μία έμπειρη ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση, στην μεσαία γραμμή, μία ομάδα που αποτελεί πάντα δύσκολο αντίπαλο για την ΑΕΚ ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, κάναμε καλή αποθεραπεία μετά τα δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες. Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να έχεις τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη και συγκεντρωμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Κάθε βδομάδα επαναλαμβάνουμε τα ίδια, αλλά είναι μία μεγάλη αλήθεια ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο, ειδικότερα τώρα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και σίγουρα κάποια κούραση, γιατί για παράδειγμα η Νέα Σαλαμίνα έπαιξε την Δευτέρα και εμείς την Τετάρτη και είχαμε μόνο δυόμιση μέρες για αποθεραπεία. Επομένως ο κόσμος μπορεί να κάνει την διαφορά, χρειαζόμαστε την βοήθεια του στο αυριανό παιχνίδι, να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές όταν κουραστούν ή υποφέρουν στο παιχνίδι. Ελπίζουμε στην βοήθεια του κόσμου, γιατί ξέρουμε όταν είναι στο πλευρό της ομάδας αυτή είναι δυνατότερη», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ

«Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ανεβασμένη όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Σίγουρα αυτό που μπορούμε να πούμε από την δική μας πλευρά είναι ότι χρειάζεται να κερδίσουμε το παιχνίδι για να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, αλλά πιστεύω έχουμε τα φόντα και τις δυνατότητες για να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει όπως σε κάθε παιχνίδι γιατί μαζί του μπορούμε να πετύχουμε πολλά», δήλωσε ο Κύπριος αμυντικός.