28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα: Με ανατροπή πήρε προβάδισμα πρόκρισης

ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα: Με ανατροπή πήρε προβάδισμα πρόκρισης

By on 18 Ιανουαρίου, 2017 0 706 Views

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας για την φάση των «16» του Κυπέλλου Coca Cola τελείωσε με νίκη των γαλαζοκιτρίνων με σκορ 2-1 μετά από ανατροπή. Το ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, με τον επαναληπτικό να έρχεται την επόμενη Τετάρτη στο Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή.

Το ΑΠΟΕΛ δέν μπήκε καθόλου καλά στον αγώνα, και στο 25΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοκούδια. Την παράβαση έκανε ο Μιλάνοφ, ο οποίος ανέτρεψε τον Κύπριο επιθετικό και η Σαλαμίνα πήρε προβάδισμα στο σκορ με 0-1. Το ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο και ευτύχισε να ισοφαρίσει στο 69΄ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Βάντερ, από μακρινή θέση, και πέντε λεπτά αργότερα να πετύχει την ολική ανατροπή με σουτ του Ορλάντι από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Σκοπελίτη και κατέληξε στα δίκτυα του Μιχαήλ για το τελικό 2-1.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μιλάνοφ (66΄ Εφραίμ), Μερκής, Ιωάννου, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους (61΄ Ορλάντι), Γιαννιώτας (61΄ Αλωνεύτης), Βάντερ, Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μιχαήλ, Ελευθερίου, Άντονιτς, Γκράσι, Τσίνα, Νεάγκου, Φούσκο, Μπεμπέ, Κωνσταντίνου, Αμπελάιρας, Κολοκούδιας (70΄ Σκοπελίτης)