14 Απριλίου, 2024
  • 14 Απριλίου, 2024

«Αδικούμε τους εαυτούς μας»

By on 19 Ιανουαρίου, 2017 0 789 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «πρασίνων», Ανδρέας Δημητρίου.

Για την πρόκριση επί του Εθνικού:

«Η ομάδα προσέγγισε το παιχνίδι ως μοναδικό ζητούμενο την πρόκριση, χωρίς να θεωρηθεί ως προτεραιότητα τον τρόπο που θα πετύχαινε αυτό τον στόχο. Υπερίσχυσε η δύναμη το πάθος και η σκοπιμότητα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες ήταν επηρεασμένες που έδιναν το πέμπτο του παιχνίδι εδώ και δύο εβδομάδες Τελικά βρήκαμε τη λύση από τη συνεργασία που έγινε ανάμεσα στον Σέρινταν τον Χριστοφή και τον Ντάρμπισαϊαρ. Αυτό είναι που μετράει. Αναγνωρίζουμε πως η απόδοση της ομάδας δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα».

Για την εικόνα της ομάδας στο Δασάκι:

«Αναγνωρίζουμε τις απαιτήσεις του κόσμου. Αυτό που θέλουμε είναι να ανεβάσει τα επίπεδα απόδοσης της η ομάδας. Μας προβληματίζει που για ένα ακόμη παιχνίδι ο αντίπαλος μας έβαλε εύκολο γκολ. Δυστυχώς τα ατομικά λάθη συνεχίζονται και εκδηλώνονται από διαφορετικά πρόσωπα. Η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως πρέπει να διορθωθεί αυτό αλλά είναι και θέμα του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά να τα διορθώσει. Αυτό που μετράει είναι να βρούμε τις λύσεις και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε. Η απόδοση της ομάδας δεν μας ικανοποιεί. Δεν κρυβόμαστε, ξέρουμε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και ο στόχος είναι να διορθώσουμε αυτό με τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε και να ανεβάσουμε την απόδοση μας. Χθες τουλάχιστον μέχρι το 60΄ η ομάδα δεν κατάφερε να φθάσει στα επίπεδα που μπορούσε. Μετά φτιάξαμε φάσεις και στο τέλος τα καταφέραμε. Θέλουμε να βρούμε την ισορροπία μας. Νιώθουμε έντονα ότι αδικούμε τους εαυτούς μας αφού μπαίνουμε σε μια δύσκολη κατάσταση και κυνηγούμε το γκολ στα τελευταία λεπτά».

Για τα λάθη που γίνονται:

«Ο Κρέσιτς έκανε ένα λάθος το οποίο παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα. Είναι σχετικό πως όλοι πρέπει να βελτιωθούν. Ο Βύντρα για παράδειγμα ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Παίκτες που έχουν καλή απόδοση σε ένα ματς, μπορεί να κάνουν λάθος και να μας στοιχίσει. Δεχόμαστε και γκολ με διαφορετικό τρόπο, όπως χθες με μια μακρινή μπαλιά».

Για την επιμονή του Τζον Κάρβερ στο σχήμα:

«Θα ήταν εντελώς παράλογο και παράδοξο να απαντούσα σε αυτή την ερώτηση. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του αποφασίζουν και παίρνουν την ευθύνη γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Στο τέλος κρίνονται όλοι. Η τεχνική ηγεσία κρίνει πως αυτό είναι το κατάλληλο, είναι καθαρά δικό της θέμα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Έχει υποστεί θλάση ο Κωνσταντινίδης και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα καταδείξουν τι συμβαίνει. Ο Κρέσιτς έχει ένα σφίξιμο και όπως σημείωσε το ιατρικό επιτελείο είναι πως αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια σε δέκα ημέρα. Είναι επιβεβλημένο η τεχνική ηγεσία να διαχειρίζεται το ρόστερ για όλους τους ποδοσφαιριστές. Πέραν από αυτούς τους δύο φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση:

«Σεβόμαστε την Ανόρθωση, ανεξάρτητα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μια μεγάλη ομάδα. Δείχνει βελτίωση με τον Ρόνι Λέβι στο πάγκο. Ο ξεκάθαρος μας στόχος είναι η νίκη. Ανεξάρτητα με το ποιοι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο και τι σχήμα θα επιλεχθεί, ο στόχος είναι η νίκη».

Για τις προσθήκες και την αποχώρηση:

Ζητήσαμε το πιστοποιητικό εγγραφής του Μπρέβελτν και αναμένουμε πως θα μας στείλουν σήμερα-αύριο το πιστοποιητικό του και θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ντέρμπι, αν το κρίνει η τεχνική ηγεσία. Όσων αφορά το ποιος παίκτης θα βγει από την λίστα, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, θα εξηγήσουμε ποιο είναι το σκεπτικό για την απόφαση».

Για το καταληκτικό του μήνυμα:

«Σε ότι αφορά την χθεσινή διαιτησία θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Λούκα Σωτηρίου που κράτησε σε πολύ καλά επίπεδα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα όποια λάθη έγιναν, ήταν ανθρώπινα. Η χθεσινή νίκη της ομάδας Χαράλαμπο Άσσο που δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή και η οικογένεια της Ομόνοιας είναι φτωχότερη. Θέλουμε να πούμε στον κόσμο πως κατανοούμε τις ανησυχίες του. Όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα να προοδεύει».