5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

«Τα πάντα ανοικτά για ενίσχυση»

By on 19 Ιανουαρίου, 2017 0 699 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για την πρόκριση και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα:

«Είχαμε τον έλεγχο καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό που θέλαμε είναι πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά. Από την στιγμή που συνοδεύτηκε και με αυτή την εικόνα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Για τα γκολ του Ιβάν Τρισκόφσκι:

«Η εικόνα του Τρισκόφσκι και το σερί σκοραρίσματος που έχει λέει πολλά. Μας βοηθάει σημαντικά».

Για τα αγωνιστικά νέα:

«Είναι θετικό πως βάζουμε και άλλα όπλα στη φαρέτρα μας. Χθες είδαμε τον Μαλόκου, περιμένουμε και την εγγραφή του Χέφελ. Περιμένουμε και τον Τομάς να συνεχίσει την προσπάθεια του και να επιστρέψει το συντομότερο. Για τον Τέτε και τον Χέφελ αναμένουμε την σημερινή και την αυριανή προπόνηση».

Για το ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Άλβες:

«Αρμόδιος να απαντήσει είναι ο προπονητής μας. Ρωτήθηκε και είπε πως εμπιστεύθηκε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές γιατί θεωρούσε πως έτσι θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Είναι μακρύς ο δρόμος, θα πάρει και ο Άλβες τις ευκαιρίες του».

Για τον Μαλόκου:

«Δείχνει γενικότερα το κλίμα στην ομάδα. Έρχεται ένας παίκτης με λίγες προπονήσεις και προσαρμόζεται άμεσα. Είναι ένας νεαρός που αποκτήθηκε για να προσφέρει αρκετές επιλογές και περιμένουμε από αυτόν ανάλογη συνέχεια»

Για περαιτέρω ενίσχυση:

«Αυτός που γιορτάζει σήμερα, ο Τσάβι Ρόκα, που έχει σήμερα τα γενέθλια του, έχει και την απάντηση. Είναι όλα ανοικτά για την ενίσχυση».

Για τον αγώνα με τον Άρη που ακολουθεί:

«Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι στη Λεμεσό. Είναι στα 10 ευρώ η τιμή του εισιτηρίου». Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα».