27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024

«Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

By on 20 Ιανουαρίου, 2017 0 633 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον αγώνα με τον Ερμή…

«Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε απολέσει σημαντικά παιχνίδια με αντίπαλο τον Ερμή την τελευταία 4ετία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετός ψηλός».

Για τη ψυχολογία…

«Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός, είναι ξεχωριστό και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Έχουμε το μομέντουμ και θέλουμε ν το διατηρήσουμε και με τη συμπαράσταση του κόσμου να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Γκιέ…

«Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Βρίσκεται στην τελική ευθεία. Δεν θα τον πιέσουμε να έρθει άρον άρον. Θα του δώσουμε το χρόνο για να είναι έτοιμος να μας βοηθήσει. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι πανέτοιμος».

Για την πορεία της ομάδας…

«Βρισκόμαστε αρκετά πίσω από τους πρωταρχικούς μας στόχους. Μοναδική έγνοια μας είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι που ακολουθεί. Θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές απώλειες και να μπούμε στη δεύτερη θέση σε απόσταση βολής».