19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο παίκτη»

By on 20 Ιανουαρίου, 2017 0 792 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Για την κάθοδο του Μιτρέα…

«Περιμένουμε τον ποδοσφαιριστή στο νησί μας για τις τελικές επαφές. Αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει την 4η και τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παίκτη»

Για το θέμα με τον Σιέλη…

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Βαλεντίνο Σιέλη. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Είναι ευαίσθητο θέμα. Είμαστε σε επαφή και όταν θα έχουμε κάτι που είναι ανακοινώσιμο θα το πράξουμε. Το σημαντικό για την ομάδα είναι να αναπληρώσει το κενό και όπως βλέπετε φέρνουμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή».

Για τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ…

«Οι μεταγραφές που έγιναν είναι πάρα πολύ καλές. Ελπίζω να κλείσει και το θέμα με τον Μιτρέα. Τότε η ομάδα θα είναι πολύ ενισχυμένη. Όλες οι ενέργειες ήταν για να ενισχυθεί η ομάδα. Υπάρχει ένα μεγάλο κενό και είναι κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, λόγω και του τραυματισμού του Σόουζα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούσε να γίνει κίνηση εκεί. Θα έχουν όμως την ευκαιρία τους άλλοι παίκτες για να μπουν και να αποδείξουν την αξία τους».

Για τον κόσμο…

«Θέλω να χτυπήσω το καμπανάκι σε όλους τους ΑΕΛίστες. Η χρονιά είναι στο μέσο της. Ξέρουμε ότι η ομάδα θα είναι στα πλέι οφ. Από δω και στο εξής θα πρέπει να δείξουμε πόσο κοντά είμαστε στην ομάδα. Είναι το πιο εύκολο να βλέπεις την ομάδα από την τηλεόραση και να κάνεις κριτική. Νιώθουμε ότι είναι μια πολύ σημαντική χρονιά. Πρέπει πάση θυσία να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν τα καταφέρουμε φέτος και ε0πιστρέψουμε στην Ευρώπη, τα πράγματα θα είναι καλύτερα τα επόμενα χρόνια».